Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Νέος σταθερός ηλεκτροκίνητος γερανός στο λιμάνι Πανόρμου

Τοποθετήθηκε στο λιμάνι Πανόρμου αρμοδιότητας Δ.Λ.Τ.Ρ. σταθερός ηλεκτροκίνητος γερανός ανυψωτικής ικανότητας 5 τόνων, με δαπάνες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνης,   ο οποίος και θα  εξυπηρετεί τις ανάγκες των επαγγελματιών και ερασιτεχνών αλιέων και γενικά ιδιοκτητών σκαφών, για την ανάσυρση  των σκαφών αυτών και  βαρέων αντικειμένων από τη θάλασσα.

Όπως επισήμανε η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνης και ο κος Δασκαλάκης Νικόλαος, Δημοτικός Σύμβουλος Μυλοποτάμου και μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνης,  ο γερανός αυτός θα εξυπηρετήσει ιδιαίτερα τις ανάγκες των ιδιοκτητών σκαφών και πρόκειται για εγκατάσταση ουσιαστικής διευκόλυνσης  που προσδίδει περαιτέρω αξία στην περιοχή. Πνεύμα παρόμοιων ενεργειών αποτελεί η συνεργασία και διασύνδεση του λιμανιού Ρεθύμνου που είναι ο  κεντρικός λιμένας του βόρειου παράκτιου άξονα του Νομού, με τα λοιπά λιμάνια Πανόρμου – Μπαλί.

Στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί συνεργασία με το Δήμο Μυλοποτάμου σχετικά με την ανάληψη της λειτουργίας του γερανού ενώ θα ακολουθήσει δελτίο οδηγιών προς τους μελλοντικούς χρήστες αυτού.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Κοινωνικό φροντιστήριο στο 3ο Γυμνάσιο

Ξεκινά την 1η Οκτωβρίου η ενισχυτική διδασκαλία για μαθητές Α’ και Β’ λυκείου του δήμου …

Ρέθυμνο – Σημαντική ενημέρωση στους πλοιοκτήτες επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών

Το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, ενημερώνει στους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize