Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Νέο αμφιθέατρο στην πανεπιστημιούπολη του Γάλλου

Καιρός ήταν να ληφθεί μια απόφαση. Και βεβαίως, ευχόμαστε και ελπίζουμε να είναι η πιο σωστή λύση, αυτή που έδωσαν με την ψήφο τους τα μέλη της Συγκλήτου του πανεπιστημίου Κρήτης.

Αποφάσισαν στην προ χθεσινή τους συνεδρίαση, μετά από εισήγηση της διεύθυνσης οικονομικής διαχείρισης του ακαδημαϊκού ιδρύματος, και ενέκριναν την πρόταση της πρυτανικής αρχής για ανέγερση νέου αμφιθεάτρου στην πανεπιστημιούπολη Γάλλου, στο Ρέθυμνο, στο πλαίσιο του έργου «Υλοποίηση εγκαταστάσεων φοιτητικών εστιών πανεπιστημίου Κρήτης».

Σύμφωνα με την απόφαση τους θα ανεγερθεί νέο αμφιθέατρο και δεν θα αποπερατωθεί το παλαιό κτίριο, το οποίο παραμένει ημιτελές από την δεκαετία του ’90. Και είναι αλήθεια πως η απόφαση αυτή είναι πιο λογική και απολύτως συμβατή με τις ανάγκες του ιδρύματος.

Να σημειώσουμε, ότι η απόφαση της Συγκλήτου έρχεται σε συνέχεια της συμφωνίας που κατέληξαν την 1η Ιουλίου η πρυτανική αρχή, οι εκπρόσωποι της γενικής γραμματείας ΣΔΙΤ και οι πέντε ενδιαφερόμενες εταιρείες για την υλοποίηση του έργου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς