Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Νέα γέφυρα Αγίου Σύλλα στον Μυλοπόταμο

Με ταχύτατους ρυθμούς εξελίσσεται το έργο κατασκευής της νέας γέφυρας επί της παλαιάς εθνικής οδού στον οικισμό Άγιας Σύλλας του Δήμου Μυλοποτάμου.

Το έργο υλοποιείται από την Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει επιτευχθεί να βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης.

Ηπαρέμβαση αφορά επί της ουσίας δύο γέφυρες. Αφενός κατασκευάζεται νέα δίπλα στην παλαιά που βρισκόταν έξω από τον οικισμό σε μια επικίνδυνη στροφή και επιτυγχάνεται ευθυγράμμιση της παλαιάς εθνικής οδού στο σημείο εκείνο, που είχε δώσει πολλά ατυχήματα στο παρελθόν. Η δεύτερη παρέμβαση αφορά διαπλάτυνση της γέφυρας εντός του οικισμού, με την κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης με φρεατοπασσάλους, που επίσης ήταν στενή και πάνω σε επικίνδυνη στροφή του δρόμου.

Έτσι μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουν αντιμετωπιστεί δύο σημαντικά ζητήματα της παλαιάς εθνικής οδού στην περιοχή του Μυλοποτάμου.

Η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κ. Μαίρη Λιονή επιθεωρεί τις εργασίες ανά συχνά χρονικά διαστήματα και σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου προωθούν την βέλτιστη απόδοση προόδου, ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα και να παραδοθεί στην κυκλοφορία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο cretedoc.org

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.