Ρέθυμνο – “Μπροστά σας έχετε έναν σημαντικό αγώνα, μια μεγάλη πρώτη πρόκληση στη ζωή σας”

Αγαπητές υποψήφιες και υποψήφιοι,

     Μια δύσκολη και ψυχοφθόρος σχολική χρονιά έφθασε στο τέλος της. Η χώρα μας και όλη η ανθρωπότητα βίωσε δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις εξαιτίας της πανδημίας, η οποία δημιούργησε νέα δεδομένα στην εκπαιδευτική σας προσπάθεια. Η «εξ αποστάσεως εκπαίδευση» ήρθε για να αντικαταστήσει τη «διά ζώσης». Ο εγκλεισμός σας και η απομάκρυνση από τον φυσικό σας χώρο, το σχολείο, δυσκόλευσε τις προσπάθειές σας και «κλόνισε» περισσότερο την εύθραυστη ψυχολογία σας. 

       Μπροστά σας έχετε έναν σημαντικό  αγώνα, μια μεγάλη πρώτη πρόκληση στη ζωή σας. Είμαι σίγουρος πως με επιμονή, ψυχραιμία  και επικέντρωση στον στόχο σας θα κατακτήσετε τα όνειρά σας!! Με αρωγούς και συνοδοιπόρους τους καθηγητές και τους γονείς σας έχετε προετοιμαστεί για να βγείτε νικητές σε αυτόν τον αγώνα. Αλλά και αν ακόμα δεν κατακτήσετε τον θρίαμβο του τερματισμού ή την κορυφή απολαύστε τη συμμετοχή σας. Οι Πανελλαδικές μοιάζουν σαν ένα μεγάλο ταξίδι- και ό,τι κι αν γίνει τις επόμενες μέρες- να θυμάστε πως εσείς έχετε πετύχει, γιατί αποτυχημένος είναι μονάχα αυτός που δεν τολμά να ανέβει στο καράβι.

       Να μην ξεχνάτε να ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία, γιατί η ζωή, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες δεν αρχίζουν ούτε σταματούν σε έναν διαγωνισμό!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Π.Ε. ΡΕΘΥΜΝΟΥ

 

ΓΑΖΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς