Ρέθυμνο – Μονάδα εσωτερικού ελέγχου στο διαδημοτικό λιμενικό ταμείο

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4795/21 περί συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου  του Δημοσίου Τομέα  και συμβούλων ακεραιότητας προς Δημόσιας Διοίκησης και προς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Υπηρεσία του Δημοτικού Λιμενικού  Ταμείου Ρεθύμνης σύστησε μονάδα  Εσωτερικού Ελέγχου.

Το επιπρόσθετο αυτό μέτρο ελέγχου διαδικασιών προβλέπεται να επιτείνει τον ούτως ή άλλως εντατικό έλεγχο επί των διαδικασιών εξυπηρέτησης του πολίτη υπό την επίβλεψη επικεφαλής εσωτερικού ελεγκτή διαδικασιών, ο οποίος λαμβάνει και συμβουλευτικό ρόλο, σύμφωνα με τα πρότυπα εξυπηρέτησης πολιτών που έχουν επιβληθεί πανευρωπαϊκά. 

Όπως αναφέρει η Πρόεδρος κα Κουτσαλεδάκη Ειρήνη, ο αντικειμενικός έλεγχος υπό το πρίσμα καθορισμένων από το Νόμο  διαδικασιών αποφέρει πάντα βέλτιστα αποτελέσματα και η διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνης αντιλαμβάνεται την αξία αυτής της δικλείδας ασφαλείας, προς όφελος των συναλλασσόμενων πολιτών, των αιρετών  και των εργαζόμενων. Ο δε εκσυγχρονισμός της Δημόσιας Διοίκησης πρωτίστως αποβλέπει στην πρόληψη κάθε παθογένειας.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς