Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Μόλις βρήκαμε την επόμενη αφίσα…. τουριστικής προβολής!

Ορίστε! Ξεκινά η τουριστική σεζόν κι ακόμα δεν έχουμε μια διαφημιστική καμπάνια για την υποδοχή των τουριστών μας στο Ρέθυμνο

Η πραγματικότητα όμως βρίθει από στιγμιότυπα, άκρως χιουμοριστικά που αν δεν τα ζήσουν οι τουρίστες και πανικοβληθούν… απλά θα χαμογελάσουν.

Τα στιγμιότυπα που μας απέστειλε αναγνώστρια του Daynight.gr, απεικονίζουν τη βασική πύλη εισόδου του Ρεθύμνου από Ηράκλειο, Χανιά και νότια Κρήτη, τον κόμβο Σπηλίου.

Το αυτοκίνητο πορευόταν προς το Ρέθυμνο και αυτό που βλέπετε είναι φωτογραφίες μέσα από το όχημα… με τον τυχερό άτυχο οδηγό και το αυτοκίνητο μπροστά που προσπαθεί να εισέλθει στον ΒΟΑΚ με πορεία προς Ηράκλειο.

Η ετοιμότητα για τη λήψη των φωτογραφιών, μας εξασφάλισε αυτά τα κλικ για γέλια και για κλάματα! Περιτριγυρισμένο το αυτοκίνητο από τα συμπαθέστατα προβατάκια, ευτυχώς ο οδηγός ήταν προσεκτικός κι αποσοβήθηκαν τα χειρότερα και όλοι χάρηκαν τη στιγμή.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει στο επαρχιακό οδικό δίκτυο αντίστοιχα ενσταντανέ, όμως να συμβαίνει αυτό και σε κόμβο του ΒΟΑΚ, συμβαίνει σπάνια, πολλώ δε μάλλον, να έχει περικυκλωθεί και ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο από τα συμπαθέστατα τετράποδα.

Ποιος ξέρει; Ίσως φέτος λόγω ακρίβειας να επιβιώσουν του Πάσχα περισσότερα αρνάκια, πάντως είναι καλό να γνωρίζουμε ότι βόρεια του ΒΟΑΚ στο Ρέθυμνο, απαγορεύεται η εκτροφή οικόσιτων ζώων, με την εξαίρεση βέβαια των κατοικίδιων ζώων μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς