Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Μίλησαν στους αρμόδιους πριν 5 μήνες κι ακόμα… τίποτα! – Αγανακτισμένοι οι γονείς εκατοντάδων μαθητών!

Καταγγελία από αναγνώστη της CreteDoc για επικίνδυνη λακκούβα στην γωνία των οδών Παστέρ και Ασκούτση, ακριβώς έξω από το 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο Ρεθύμνου. 

Η συγκεκριμένη λακκούβα στο δρόμο έχει καταγραφεί από τους γονείς των μαθητών, εδώ και πάνω από 5 μήνες και παρά τις ενημερώσεις προς τους αρμόδιους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο αναγνώστης, τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Ο λόγος για τον οποίο γίνεται η αναφορά είναι κυρίως, διότι πρόκειται για ένα σημείο στο οποίο ακριβώς δίπλα εδρεύει το 2ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο και αυτό προκαλεί ακόμη περισσότερους κινδύνους για τυχόν τραυματισμούς σε παιδιά.

Σε κάθε περίπτωση μια τέτοια λακκούβα θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για κάθε ηλικιακή ομάδα, που δεν γνωρίζει καλά την περιοχή, καθώς και να προκαλέσει ζημιά ακόμη και σε λάστιχο αυτοκινήτου.

Δυστυχώς, σε πολλές περιπτώσεις δίδεται βαρύτητα κυρίως σε κεντρικούς δρόμους που τείνουν να είναι πολυσύχναστοι από κόσμο και τουρισμό.

Αυτό έχει το θλιβερό αποτέλεσμα οι υπόλοιποι δρόμοι να είναι… κακοτράχαλοι και με ιδιαίτερους κινδύνους, πόσο μάλλον κάποια πεζοδρόμια που μόνο πεζός δεν θα μπορούσε να περάσει από αυτά…

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Καταγγελίες για τη μεταφορά των μαθητών στον δήμο Μυλοποτάμου

Αίσθηση προκαλούν οι καταγγελίες του υπεύθυνου παιδείας του Δήμου Μυλοποτάμου κ. Μανούσου Κλάδου για το …

Ρέθυμνο – Με 3.700.00 ευρώ εργασίες αποκατάστασης των ζημιών σε οδικές υποδομές

Έργα προϋπολογισμού σχεδόν 3.700.00 ευρώ – Δείτε αναλυτικά Έργα αποκατάστασης ζημιών οδικών υποδομών στην Περιφερειακή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize