Ρέθυμνο – Μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσετε με τις περιπέτειες του αγαπημένου μας Καραγκιόζη

«Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΦΙΔΙ»

 

Το θέατρο σκιών «Αθανασίου» παρουσιάζει την παράσταση «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΦΙΔΙ».

Ένα τεράστιο φίδι παρουσιάζεται στο αραχνιασμένο σπήλαιο κάτω από το παλαιό κάστρο. Οι γεωργοί φοβούνται το φίδι παραμελούν τις καλλιέργειες τους. Η δεξαμενή η οποία βρίσκεται κοντά στο σπήλαιο και υδροδοτεί την πόλη με τις τελευταίες βροχές θα φράξει από πέτρες. Οι κάτοικοι της περιοχής υποφέρουν από την έλλειψη νερού και τροφίμων. Ο βεζίρης αναθέτει στο Χατζηαβάτη να γυρίσει όλη την πολιτεία και να φωνάξει τη διαταγή του: «Άγγλοι! Γάλλοι! Πορτογάλοι! Όποιος κατορθώσει να φονεύσει τον καταραμένο όφη, αυτός θα πάρει τη βεζυροπούλα ως σύζυγο, ένα πολύτιμο δώρο και μετά το θάνατο του βεζίρη και το θρόνο». Το καταραμένο φίδι θα κατασπαράξει όσους τολμήσουν να πλησιάσουν ώσπου έρχεται ο Μέγα Αλέξανδρος ως από μηχανής θεός, παλεύει και νικάει το καταραμένο φίδι. Ο Καραγκιόζης από την πρώτη στιγμή θα βρεθεί στο αραχνιασμένο σπήλαιο με το τενεκεδένιο ποτιστήρι του θα παλέψει κι αυτός με το φίδι σκορπώντας άφθονο γέλιο. Η συνέχεια στο πανί. Ε ρε γλέντια…

Μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσετε με τις περιπέτειες του αγαπημένου μας Καραγκιόζη, με την υπογραφή του θεάτρου σκιών «Αθανασίου».

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο «CINELAND ΠΑΝΤΕΛΗΣ», το Σάββατο 7 Νοεμβρίου. Ώρες παραστάσεων: 15.30 και 17.00.

Τιμή εισιτηρίου: 6 €, προπώληση: viva.gr. Δώρο σε κάθε παιδί. Πληροφορίες: 69 72 71 71 87.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize