Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Μια ευκαιρία πρώτης τάξεως για να βυθιστείς σε εικόνες του παρελθοντικού…

Μπορεί η περίοδος που διανύουμε να μην είναι και η καταλληλότερη για τη διενέργεια πολιτιστικών εκδηλώσεων, ωστόσο η συγκεκριμένη φωτογραφική έκθεση -τηρουμένων πάντα των μέτρων ασφαλείας για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού- είναι από μόνη της ένας πολύ καλός λόγος για να βγεις από το σπίτι σου και να την απολαύσεις από κοντά!

Μιλάμε φυσικά για την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Φωτίζοντας το Ρέθεμνος… των αλλοτινών χρόνων», η οποία λειτουργεί από τις 16 Σεπτεμβρίου και λήγει στις 26 του μήνα.

Φωτογραφίες από τη γενική εικόνα της πόλης του Ρεθύμνου και την καθημερινότητα των Ρεθυμνιωτών, ανθρώπινες φευγαλέες φιγούρες που δίνουν ζωή στα μικρά σοκάκια, μορφές του ανθρώπινου μόχθου, επαγγέλματα και έθιμα που υπήρχαν κάποτε αμετάβλητα στο πέρασμα των αιώνων, δρομάκια που χώρεσαν τα χιλιάδες μυστικά, τους ψιθύρους και την οχλοβοή μιας παντοτινά πολύβουης πόλης.

Μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Μηχανικών Δημοσίου Δυτικής Κρήτης που στηρίζεται από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου και αποτελεί μια ευκαιρία πρώτης τάξεως για να «βυθιστείς» σε εικόνες του παρελθοντικού -και εξίσου μαγευτικού- Ρεθύμνου.

Ο φωτογραφικός φακός του Daynight.gr βρέθηκε στην έκθεση και οι φωτογραφίες του Fiorelo Toromani αποτυπώνουν μερικές από τις εικόνες του… αλλοτινού Ρεθύμνου.

Η έκθεση είναι ανοικτή στο κοινό από τις 18:00 έως τις 21:00, ενώ η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Πήγε στην τράπεζα για συνάλλαγμα… κι έφυγε με χειροπέδες!

Με πλαστά δολάρια στην τσέπη επισκέφθηκε τραπεζικό κατάστημα στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου μία 42χρονη Ρεθεμνιώτισσα, πριν …

Ρέθυμνο και Χανιά – Γερμανοί γυρίζουν ντοκιμαντέρ για τα μνημειακά ελαιόδεντρα

Τα Μνημειακά Ελαιόδεντρα της Κρήτης βρέθηκαν στο επίκεντρο γυρισμάτων ντοκιμαντέρ γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού, στο πλαίσιο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize