Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Μια ανεκδιήγητη «εγκατάσταση σύγχρονης τέχνης»

Η κατάληψη του δημόσιου χώρου και η κακοτεχνία στο Ρέθυμνο, δυστυχώς… καλά κρατούν.

Νέες εικόνες ντροπής από τον περιφερειακό δρόμο δημοσιεύθυκαν σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης πολίτη του Ρεθύμνου που αποτυπώνπουν εύγλωττα μια ακόμη περίσταση που όσα έγιναν, δεν ήταν της ποιότητας που θα έπρεπε, αλλά και που ο δημόσιος χώρος δεν έχει τον σεβασμό που θα έπρεπε.

Όπως αναφέρει ο Ρεθυμνιώτης συμπολίτης μας χαρακτηριστικά:

“Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει το όνομα του καλλιτέχνη αυτής εδώ της εικαστικής παρέμβασης γιατί έχουν περάσει μερικά ΧΡΟΝΙΑ από τα “αποκαλυπτήρια” του έργου!!!!!

ΥΓ Ας ενημερώσει κάποιος την αρμόδια υπηρεσία να ξηλώσει τις βάσεις από τα καλαθάκια που σάπισαν και επεσαν, γιατί αυτός που τα απομάκρυνε μάλλον έκρινε ότι δεν είναι απαραίτητο… ή περιμένουν κανένα επισκέπτη με σαγιονάρες να πετσοκοφτεί (βλέπε ξύλινο διάδρομο) και μετά να αντιδράσουν”.

Είναι βλέπετε νωπές οι μνήμες και από το βατερλό του ξύλινου διαδρόμου στην άλλη πλευρά της θάλασσας του Ρεθύμνου… Σε κάθε περίπτωση όμως ο δημόσιος χώρος απαιτεί έναν σεβασμό στη διαχείρισή του, στην ποιότητά του και στο πως τελικά τον διαχειριζόμαστε και τον λειτουργούμε όλοι μας στην καθημερινότητά μας.

Ανήκει στον καθένα μας και σε κανέναν. Είναι η εικόνα μας και το μεγάλο μας σπίτι. Και σίγουρα αυτά τα στιγμιότυπα δεν αξίζουν στους Ρεθυμνιώτες που αγαπούν τόσο πολύ τον τόπο τους.

Άσχημες εικόνες για την πόλη μας…

Όλες οι Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο cretedoc.org

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.