Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Μεταστεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρίου

Το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρίου μεταστεγάστηκε σε νέο και ασφαλές κτίριο – Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια, στα όποια θα παρευρεθούμε, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρίου μεταστεγάστηκε σε νέο, αξιοπρεπές και ασφαλές κτίριο στο Φουρφουρά και την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια, στα όποια θα παρευρεθούμε, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ένωσή μας, σε συνεργασία με όλους τους δημόσιους λειτουργούς και φορείς, ιδιαίτερα σε τοπικό επίπεδο, συνεχίζει ακατάπαυστα και μεθοδικά την ανάδειξη των προβλημάτων που ταλανίζουν τους συναδέλφους μας.

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι οι συνεχόμενες ενέργειες και παρεμβάσεις μας, για το θέμα που αφορά την μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρίου, ευοδώθηκαν.

Το Α.Τ. Αμαρίου μεταστεγάστηκε σε Νέο, αξιοπρεπές και ασφαλές κτίριο στο Φουρφουρά και την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια, στα όποια θα παρευρεθούμε, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Προς τούτο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως την κα Αντιπεριφερειάρχη Λιονή Μαίρη, τον κο Δήμαρχο Αμαρίου Μουρτζανό Παντελή και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων για την συνεισφορά τους , στην προσπάθεια μας αυτή, η οποία στέφθηκε με επιτυχία.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε από το ίδιο μετερίζι, να αναδεικνύουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν, με απώτερο σκοπό την επίλυση τους, ώστε οι Υπηρεσίες που απολαμβάνουν οι Ρεθυμνιώτες να αναβαθμιστούν και οι συνάδελφοι μας να εργάζονται με αξιοπρέπεια, όπως τους αξίζει.Σειρά έχει το Νέο Αστυνομικό Μέγαρο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο cretedoc.org

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.