Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Με τον σύνδεσμο Συνεταιριστικών Υπαλλήλων συναντήθηκε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης 

Συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Συνεταιριστικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου (μέλη – εργαζόμενοι του Αγροτικού Συνεταιρισμού  & ΑΣΕΑΡ ΑΕΣ ΑΕ) πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης στο πλαίσιο επαφών με φορείς ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Οι εργαζόμενοι της Ένωσης έθεσαν στον κ. Κεφαλογιάννη σειρά προβλημάτων οικονομικής φύσεως που καλούνται να αντιμετωπίσουν τόσο οι ίδιοι, όσο και ο συνεταιρισμός. Παράλληλα, εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για το μέλλον και την πορεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού, δηλώνοντας την πρόθεση τους να συνεχίζουν να στηρίζουν επιμελώς και ανελλιπώς τη λειτουργία της Οργάνωσης.

Από τη μεριά του ο κ. Κεφαλογιάννης δεσμεύτηκε πως θα παραμείνει αρωγός σε κάθε προσπάθεια που συμβάλει στον εκσυγχρονισμό και ενίσχυση της θέσης του Αγροτικού Συνεταιρισμού και της ΑΣΕΑΡ ΑΕΣ ΑΕ, παρέχοντας ουσιαστικές λύσεις μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ενίσχυση του πρωτογενή τομέα με έμφαση στην συνεργασία και την αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει ο τόπος μας.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε κεντρικούς οδούς

Σε ποιες οδούς θα πραγματοποιηθούν τα έργα Ξεκινούν τα έργα ασφαλτόστρωσης σε κεντρικούς οδούς της …

Ρέθυμνο – Έκτακτη σύσκεψη αντιδημάρχων για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Η σύσκεψη, προκλήθηκε κατόπιν πρότασης του Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη Ο επανασχεδιασμός, η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize