Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα διαδικτυακά κυνήγια των μαθητών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα διαδικτυακά κυνήγια θησαυρού με αφορμή την Αρκαδική Εθελοθυσία που διοργάνωσαν οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χθες Παρασκευή 6/11.

Για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση τους μικρούς κυνηγούς καθοδήγησε ο εκπαιδευτικός κ. Νίκος Δερεδάκης ώστε ν’ ανακαλύψουν «Τα μυστικά της Μπαρουταποθήκης» και τα μηνύματα της Αρκαδικής εθελοθυσίας. Τα τρία δημοτικά σχολεία που ξεχώρισαν είναι 1ο) Το 15ο δημοτικό που βρίσκεται στο λόφο του Τιμίου σταυρού 2ο) Το 14ο δημοτικό από την περιοχή της Καλλιθέας και 3ο) Το Δημοτικό Σχολείο Σπηλίου.

Τα παιδιά της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθοδήγησε ο μαθηματικός κ. Ηλίας Λουλούδης, στο παιχνίδι με τίτλο «@ρκαδι@δ@». Οι τρεις ομάδες που ξεχώρισαν ήταν από το Μουσικό λύκειο, το λύκειο Ατσιποπούλου και το Πειραματικό λύκειο.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, η ηλεκτρονική υποστήριξη της πλατφόρμας του διαδικτυακού παιχνιδιού και η διεξαγωγή του και για τις δύο Διευθύνσεις Εκπαίδευσης έγιναν από τον καθηγητή πληροφορικής κ. Μανόλη Μεταξάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize