Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Με 500.000 ευρώ ο δρόμος Αστέρι – Αμνάτος

Ένα εμβληματικό έργο για την κοινότητα Αμνάτου  θα ξεκινήσει άμεσα και αυτό δεν είναι άλλο από τον Δημοτικό Δρόμο Αστέρι – Αμνάτος, ένα έργο διακοινοτικό που αφορά την Κοινότητα μου και την Κοινότητα του Χαμαλευρίου του Προέδρου κ. Σερλή Δημήτρη αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ένα έργο  χρηματοδοτήσης 500.000 ευρώ πού αναβαθμίζει το οδικό δίκτυο της  ευρύτερης περιοχής ,μιας περιοχής που υπάρχει πολύ μεγάλη ανάπτυξη και γίνονται συνέχεια επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων.

Αυτό το έργο θα δώσει ένα ασφαλή δρόμο τόσο για τους κατοίκους της Κοινότητας μου όσο και των επισκεπτών που είναι πολλοί. Να αναφέρω ότι έχουν γίνει πολλά τροχαία ατυχήματα λόγω της στενότητας και του κακού οδοστρώματος του υπάρχοντος δρόμου. Από τον συγκεκριμένο δρόμο περνάει σχεδόν το 100% των τουριστικών αυτοκινήτων και λεωφορείων από το Ηράκλειο για την Ιστορική Μονή Αρκαδίου και από εκεί για τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Ελεύθερνας.
Με αυτόν το τρόπο θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Βουλευτή Ρεθύμνης  κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη , τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθυμνου κ. Μαίρη Λιονή για την ουσιαστική βοήθεια τους, τον Δήμαρχο  Ρέθυμνου κ. Γιώργο Μαρινάκη,  την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου, τον Αντιδήμαρχο Άγγελο Μαλλά καθώς και τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Σκορδίλη για τη συμβολή τους στην ολοκλήρωση της μελέτης. 

Κλείνοντας αναφέρω ότι η μελέτη περιλαμβάνει νέα ασφαλτόστρωση τσιμεντοστρώσεις και στήριξη  πρανών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

                                                                                                           Γιώργος Κανακάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο cretedoc.org

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς