Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Με 208.673 € παραδόθηκαν δέκα νέες παιδικές χαρές στον δήμο Αγίου Βασίλειου

Δέκα  νέες, σύγχρονες,  λειτουργικές και ασφαλείς παιδικές χαρές κατασκευάστηκαν από τον Δήμο Αγίου Βασιλείου και αποδόθηκαν στην τοπική κοινωνία σε συνέχεια των πρώτων δώδεκα που είχαν ήδη δοθεί σε χρήση και είχαν υλοποιηθεί μέσω του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ. Οι δέκα  νέες παιδικές χαρές εντάχθηκαν στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ με προϋπολογισμό 208.673€. Οι παρεμβάσεις  αφορούν στους οικισμούς Αγκουσελιανά, Ακούμια, Κεραμέ, Λαμπινή, Μαριού, Μέλαμπες, Μουρνέ, Παλέ, Ροδάκινο, Φρατί.

«Κύριο μέλημά μας είναι τα παιδιά και οι γονείς τους να απολαμβάνουν πλέον τις στιγμές τους σε σύγχρονες και καλαίσθητες παιδικές χαρές σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Βελτιώνουμε διαρκώς τις υποδομές στις παιδικές χαρές και θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε προκειμένου να δημιουργούμε όμορφους χώρους για όλη την οικογένεια.» Ανέφερε ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης σε δήλωσή του και συμπλήρωσε:

«Στόχος μας επίσης ήταν η γεωγραφική κατανομή των συγκεκριμένων παρεμβάσεων που θα καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες των παιδιών, στον αθλητισμό, στην ψυχαγωγία και στην κοινωνική συναναστροφή τους. Είναι χαρά για εμάς να βλέπουμε τα παιδιά του Δήμου μας να δραστηριοποιούνται, αλλά και υποχρέωση μας να αναβαθμίζουμε το φυσικό τους περιβάλλον που είναι οι χώροι άθλησης, παιχνιδιού και βέβαια οι σχολικές εγκαταστάσεις.

Σε αυτές τις όμορφες γωνιές θα περνούν χαρούμενες-ξέγνοιαστες στιγμές οι γονείς και τα παιδιά οι οποίες έχουν εξοπλιστεί πλήρως και με τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας, ενώ είναι κατάλληλες και προσβάσιμες σε παιδιά με κινητικές δυσκολίες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.