Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Μαθητές επισκέφθηκαν τα ΚΑΠΗ Μυλοποτάμου και έψαλλαν τα κάλαντα

Την Παρασκευή 21/12/2018 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΚΑΠΗ η καθιερωμένη εκδήλωση ενόψει των Χριστουγέννων από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Μυλοποτάμου (Κοινωνική Υπηρεσία, ΚΑΠΗ, Κέντρο Κοινότητας ).

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι μαθητές του Ε1 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος συνοδευόμενοι από τον δάσκαλο τους κ. Βασίλη Γκόλτσιο και οι μαθητές του Δ2 του 2ου Δημοτικού σχολείου Περάματος συνοδευόμενοι από τον δάσκαλο τους κ. Κώστα Σταυράκη, την εκπαιδευτικό κα. Χριστίνα Στυλιάρα καθώς και μέλη του ΚΑΠΗ.

Παρόν στην εκδήλωση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρωτογενή Τομέα κος. Μιχάλης Σαρρής ο οποίος και ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους καλά Χριστούγεννα.

Τα παιδιά δημιούργησαν με την παρουσία τους μια ζεστή και άκρως χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα, έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες κάρτες με την καθοδήγηση της ψυχολόγου του ΚΑΠΗ κας. Χρύσας Πλυμάκη και των μελών του ΚΑΠΗ κας. Ελένης Μαθιουδάκη και κας. Ζαχαρούλας Δαγαλάκη. (Το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαικό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2014-2020).

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Τα δενδρύλλια κάνναβης έφταναν τα 3 μέτρα, αλλά…

Ακόμα και σε 3 μέτρα ύψος έφταναν τα δενδρύλλια κάνναβης που κατασχέθηκαν στον Μυλοπόταμο. Συγκεκριμένα …

Ρέθυμνο – Η Συνάντηση με την Αληθινή Απολογία του Σωκράτη καθήλωσε το κοινό στο Πέραμα

Συγκίνησε το κοινό και ανέδειξε τον σύγχρονο λόγο του Κώστα Βάρναλη. Ο λόγος για την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize