Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Μαθήματα παραδίδονται δωρεάν σε όλους τους μαθητές στο Κέντρο Νέων στις Μέλαμπες

Φροντιστηριακά μαθήματα Γλώσσας και Έκθεσης στους μαθητές των Μελάμπων

Ένας παραγωγικός διάλογος μεταξύ των αυτοδιοικητικών εκπροσώπων των Μελάμπων και των νέων του χωριού, έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Σκοπό έχει την προσέγγιση, την σύγκλιση αλλά και να δώσει τη δυνατότητα στους νέους μας να εκφράσουν απόψεις, θέσεις, καθώς και τις ανάγκες τους σε θέματα που τους αφορούν.

Οι νέοι αδιαμφισβήτητα θα πρέπει να αποτελούν πρώτης προτεραιότητας στόχευση, όχι μόνο για τους κρατικούς φορείς αλλά και για κάθε άλλο φορέα.

Επενδύοντας σήμερα στους νέους, διασφαλίζουμε την ποιότητα του «αύριο!»

Δείγμα των παραπάνω αλλά και της καλής συνεργασίας και επικοινωνίας με τους μαθητές του χωριού μας, εκτός άλλων, είναι τα φροντιστηριακά μαθήματα Γλώσσας και Έκθεσης που ξεκίνησαν να υλοποιούνται στο Κέντρο Νέων. Αποβλέπουν στο να βελτιώσουν οι μαθητές μας την έκφραση αλλά και να διευρύνουν τη σκέψη τους σε σύγχρονα θέματα που αφορούν στην κοινωνία , την οικογένεια, τον πολιτισμό, το περιβάλλον κ.ά.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο ανακαινισμένο, από το Δήμο Αγίου Βασιλείου, Κέντρο Νέων, με μέριμνα του Τοπικού Συμβουλίου Μελάμπων και παραδίδονται δωρεάν σε όλους τους μαθητές.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Μπάνερ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία υπέρ καταδικαστικής απόφασης στην δίκη των ναζί της Χρυσής Αυγής

Μπάνερ τοποθετήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ρεθύμνου υπέρ καταδικαστικής απόφασης στην δίκη των ναζί …

Ρέθυμνο – Το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας αξιοποίησε τους μήνες αδράνειας

Το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας, τους τελευταίους μήνες είχε αναστείλει την λειτουργία του λόγω των έκτακτων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize