Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Μαρία Λιονή – Όσο το δυνατό γρηγορότερα να επιστρέψουμε στην εργασιακή κανονικότητα με τις λιγότερες δυνατές απώλειες

Με την ευκαιρία της 1ης του Μάη, που έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια ημέρα διεκδικήσεων και αλληλεγγύης των εργαζομένων, απευθύνω θερμό χαιρετισμό στους εργαζομένους του Νομού, που φέτος δοκιμάζονται σκληρά εν μέσω της πανδημίας, από τις πρωτοφανείς ανατροπές, που έχει επιφέρει στην εργασία, στην οικονομία και την κοινωνική ζωή της χώρας.

Αύριο τιμούμε εκείνους που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν σε όλο τον κόσμο για την προστασία των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων της εργατικής τάξης, αλλά και για την εδραίωση της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Ο Νομός μας έχει μια ξεχωριστή πρωτιά στα διεθνή χρονικά του συνδικαλιστικού κινήματος με βασικούς πρωτεργάτες στον αγώνα για πιο ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, τον Σταύρο Καλλέργη, την Καλλιρρόη Πάρεν – Σιγανού και τον Ηλία Σπαντιδάκη, γνωστό ως Λούη Τίκα.

Εύχομαι σε όλους τους εργαζομένους στο Νομό μας να έχουν υγεία, δύναμη και δικαίωση στις διεκδικήσεις των δικαιωμάτων τους και όσο το δυνατό γρηγορότερα να επιστρέψουμε στην εργασιακή κανονικότητα με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Νέος διοικητής στο 547 Α/ΜΤΠ

Εθιμοτυπική επίσκεψη του απερχόμενου & του νέου Διοικητή του 547 Α/ΜΤΠ στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης    …

Ρεθυμνο – Πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Τηλέμαχο Δημουλά

Η κλιμάκωση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών στην περιοχή και οι εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά. Η οικονομική κρίση, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *