Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Λίγα δευτερόλεπτα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη γέμισαν κόσμο οι δρόμοι με καταστήματα εστίασης και διασκέδασης

Γκρίνια και διαμαρτυρίες για το ωράριο των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης

Λίγα δευτερόλεπτα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη γέμισαν κόσμο η παραλιακή λεωφόρος του Ρεθύμνου και όπου αλλού λειτουργούν καταστήματα εστίασης και διασκέδασης.

Η πρώτη νύχτα εφαρμογής της υγειονομικής διάταξης που θέλει τα πάντα να κλείνουν στις 12 τη νύχτα, βρήκε τον κόσμο να βγαίνει στους δρόμους και τους καταστηματάρχες να κλείνουν τα μαγαζιά τους αν και στην καρδιά της τουριστικής περιόδου.
Οι διαμαρτυρίες ουκ ολίγες, καταγράφηκαν εύγλωττα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς η εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου κατά της διασποράς του κορωνοϊού βρίσκει πολλούς αντίθετους παρά το προσωρινό της περιόδου εφαρμογής του.

Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα οι δρόμοι άδειασαν και τα καταστήματα μετρούσαν απώλειες. Η καρδιά του τουριστικού Ρεθύμνου βαθιά πληγωμένη από την οικονομική κρίση μετρά αντοχές.

Η χθεσινοβραδινή κατάσταση στο Ρέθυμνο αποτυπώθηκε σε διάφορα σημεία από τους ίδιους τους καταστηματάρχες. Κυρίως στην παραλιακή λεωφόρο και στην παλιά πόλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς