Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Λαμπρός ο εορτασμός της Επανάστασης του 1821

Το πιο θερμό χειροκρότημα επισήμων και λαού απέσπασαν οι οπλίτες του 547 αερομεταφερόμενου Τάγματος Πεζικού, που πέρασαν σε άψογους σχηματισμούς μπροστά από την εξέδρα των επισήμων στο ύψος του δημαρχείου

Με ξεχωριστή λαμπρότητα το Ρέθυμνο τίμησε σήμερα Παρασκευή 25 Μαρτίου, την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, με τις εορταστικές εκδηλώσεις να κορυφώνονται το μεσημέρι με την καθιερωμένη παρέλαση στην κεντρική λεωφόρο της πόλης, την οποία παρακολούθησαν εκπρόσωποι αρχών και φορέων, αλλά και πλήθος κόσμου.

Στις εκδηλώσεις την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο ρεθυμνιώτης βουλευτής, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους αγώνες των Ελλήνων για την ελευθερία, μήνυμα που παραμένει επίκαιρο και στις μέρες μας.

Οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών αλλά και ο εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης, βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης, καταχειροκρότησαν τους παραδοσιακούς συλλόγους και την μαθητιώσα νεολαία που παρέλασαν στην κεντρική λεωφόρο της Κουντουριώτη.

Το πιο θερμό χειροκρότημα επισήμων και λαού απέσπασαν οι υπερασπιστές της πατρίδας μας, οι οπλίτες του 547 αερομεταφερόμενου Τάγματος Πεζικού, που πέρασαν σε άψογους σχηματισμούς μπροστά από την εξέδρα των επισήμων στο ύψος του δημαρχείου.

Νωρίτερα, τελέστηκε η καθιερωμένη δοξολογία στον ιερό μητροπολιτικό ναό, ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς