Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Λαχτάρησαν οι εκπαιδευτικοί στον Μυλοπόταμο – Εγκλωβίστηκαν στους δρόμους-ποτάμια

Η μαρτυρία του αντιδημάρχου παιδείας του δήμου Μυλοποτάμου, Μανούσου Κλάδου:

Απίστευτη περιπέτεια. Αλλά τέλος καλό, όλα καλά! Ο λόγος για τους εκπαιδευτικούς από Κάλυβο, Ζωνιανά, Αξό, Γαράζο που εγκλωβίστηκαν στους δρόμους λόγω των κατολισθήσεων και των ρεμάτων που υπερκάλυψαν το οδόστρωμα σε πολλά σημεία και κυρίως στην παλιά γέφυρα του Μπραχίμο έξω από το Πέραμα.

Τους συγκεντρώσαμε στο παλιό Δημαρχείο στο Γαράζο, όπου παρόντες ήταν ο γιατρός Ζαχαρίας Αλεφαντινός, η νοσηλεύτρια Νεκταρία Τσικαλά από την μονάδα Βοήθεια στο Σπίτι της Δ.Ε. Κουλούκωνα (Γαράζο) οι υπάλληλοι του δήμου μας Μαρία Πανταλού και Ελένη Μαυράκη και βέβαια ο Αντιδήμαρος Μανώλης Καλυβιανάκης που φρόντιζε με τα μηχανήματα του Δήμου να ανοίξουν οι δρόμοι.

Εκεί και εγώ για να τους καθησυχάσω και να συντονίσω την φιλοξενία τους και οφείλω ευχαριστίες σε όλους που φρόντισαν για ζεστές κάλτσες και παπούτσια, ρούχα και ροφήματα έως την ώρα που άνοιξαν οι δρόμοι και συνοδεύσαμε μαζί με τον Αντιδήμαρχο τους Εκπαιδευτικούς έως τον ΒΟΑΚ για να πάνε στα σπίτια τους με ασφάλεια. Αισθάνομαι την ανάγκη ως υπεύθυνος του τομέα Παιδείας να ευχαριστήσω και τον συνάδελφο Μανώλη Καλυβιανάκη αλλά κυρίως τους εργαζόμενους του δήμου και τον γιατρό του Γαράζου για την άμεση κινητοποίηση και την βοήθεια τους.

Ήταν ευτυχώς μια σύντομη περιπέτεια αλλά μέσα σε πρωτοφανείς συνθήκες κακοκαιρίες και παρά το άγχος που νιώσαμε όλοι, ευτυχώς πήγαν όλα κατ’ ευχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize