Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Κεφαλογιάννης – Ξανθός διασταύρωσαν τα ξίφη τους με φόντο τον ΒΟΑΚ

Πεδίο αντιπαράθεσης ανάμεσα στους δύο κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του Ρεθύμνου ο ΒΟΑΚ, αναφορικά με τις εξαγγελίες και το ποια κυβέρνηση έχει ή όχι προχωρήσει το έργο.

Σύντομα θα βρεθεί στην Κρήτη για σχετικές ανακοινώσεις η ηγεσία του υπουργείου μεταφορών και υποδομών, με την αντιπολίτευση να καταλογίζει ευθύνες για μια επανεκκίνηση που υπονομεύει το έργο.

Διασταύρωσαν τα ξίφη τους με φόντο τον ΒΟΑΚ σήμερα στο Ρέθυμνο ο υφυπουργός μεταφορών και βουλευτής Ρεθύμνου της ΝΔ, Γιάννης Κεφαλογιάννης με τον τέως υπουργό υγείας και βουλευτή Ρεθύμνου ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθό. Μέσα στον Νοέμβρη η ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου θα βρεθεί στην Κρήτη για προβολή του σχεδίου της κυβέρνησης γα τον ΒΟΑΚ.

Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση ερίζουν για το ποιος έχει πράξει τα δέοντα με τον Γιάννη Κεφαλογιάννη να τονίζει την γρήγορη πρόοδο μέσα σε 3 μήνες και τον Ανδρέα Ξανθό να υπογραμμίζει ότι το επιχειρούμενο restart θα υπονομεύσει το έργο.

Ο Ανδρέας Ξανθός περιμένει ανακοινώσεις για τον βηματισμό και τον σχεδιασμό του έργου από την κυβέρνηση, την ώρα που η προηγούμενη κυβέρνηση είχε προχωρήσει τις εξελίξεις για το τμήμα Χανιά – Χερσόνησος, με τον Γιάννη Κεφαλογιάννη να αναφέρει ότι σύντομα ολοκληρώνονται οι μελέτες για παρεμβάσεις στην ασφάλεια του ΒΟΑΚ.

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, υφυπουργός μεταφορών, βουλευτής Ρεθύμνου ΝΔ

Ο Ανδρέας Ξανθός, τέως υπουργός υγείας, βουλευτής Ρεθύμνου ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς