Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Λούης Τίκας (Ηλία Σπαντιδάκη), στην μαρίνα

Κλιμάκιο της Τ.Ε. Ρεθύμνου του ΚΚΕ και του Τ.Σ. της ΚΝΕ κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του Λούης Τίκας (Ηλία Σπαντιδάκη), στην μαρίνα Ρεθύμνου, σήμερα το πρωί

 

Το κλιμάκιο, μεταξύ άλλων,  αποτελούνταν από τον Αγγελογιαννάκη Βαγγέλη, Γραμματέα της ΤΕ Ρεθύμνου, τον Μανουσάκη Νίκο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κρήτης και περιφερειακό σύμβουλο, τον Μανουσογιάννη Μανούσο, μέλος της ΤΕ και δημοτικό σύμβολο, τον Γκιολίκου Τζόνυ, γραμματέα του ΤΣ της ΚΝΕ Ρεθύμνου.

 

Το μήνυμα της Πρωτομαγιάς παραμένει επίκαιρο. Παραμένει επίκαιρο στη μαχητική – λαϊκή αντίσταση απέναντι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα. Παραμένει επίκαιρο στον αποφασισμένο αγώνα για το μέλλον που αξίζει στην ανθρωπότητα, ένα μέλλον χωρίς την καπιταλιστική βαρβαρότητα, ένα μέλλον του Σοσιαλισμού – Κομμουνισμού. Τιμή και δόξα στους νεκρούς της εργατικής τάξης , που έπεσαν για να ανοίξει αυτός ο δρόμος.

 

Σήμερα, 135 χρόνια από την απεργία στο Σικάγο για το αιματοβαμμένο 8ωρο και 107 χρόνια από την δολοφονία του Λούη Τίκα, κυβέρνηση και εργοδοσία ετοιμάζονται να νομοθετήσουν τη 10ωρη δουλειά. Είναι αιτία πολέμου, οι ανατροπές του αιώνα. Για αυτό το λόγο καλούμε τους εργαζόμενους μαζικά, να πάρουν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων στις 6 Μαΐου στις 10 στο Δημαρχείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.