Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Ήθελε να παρκάρει ή να μπαρκάρει;

Έχουμε τον ασυνείδητο της εβδομάδας κυρίες και κύριοι… Και τον εντοπίσαμε στο Ρέθυμνο, στα Περιβόλια, μια σπιθαμή από τη θάλασσα, όπου επέλεξε να αφήσει το όχημά του, γιατί έτσι ήθελε ο άνθρωπος και ποιος να του πει τι.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν ήθελε να παρκάρει ή να μπαρκάρει, ωστόσο, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι, το αμάξι έχει αφεθεί στη μοίρα του σε απόσταση μερικών κόκκων από την άμμο της παραλίας.

Ο/Η οδηγός, ενδεχομένως επέλεξε τη συγκεκριμένη θέση για να ζήσει το ρομάντζο του, ίσως να αγναντέψει με κάποιο ταίρι τη θέα, ή ρε παιδί μου να κάνει κάποια προσομοίωση βαρκάδας, έστω κι από τη στεριά, έστω κι από το τιμόνι.

Από την άλλη, ίσως να είναι πιο λογική η εξήγηση που θέλει τον οδηγό να πάρκαρε το όχημά του στο εν λόγω σημείο για να κάνει το παραδοσιακό βραδινό του ψάρεμα, ρίχνοντας πετονιά από το παρμπρίζ και, τσουπ τραβώντας με την όπισθεν σε περίπτωση μεγάλης ψαριάς.

Κάπου εδώ, να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στα ψάρια της θάλασσας που συνεχίζουν να κολυμπάνε ατάραχα στα λιμνάζοντα νερά τους, χωρίς να παρκάρουν παρανόμως έξω από αυτά, στερώντας τις θέσεις από οδηγούς όπως ο λεγάμενος.

Δείτε εδώ θέαμα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς