Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Ιστορίες στην χαρούμενη πόλη

Ένα πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων του 15ου Δημοτικού σχολείου «Ήχος κι έκφραση στη Σκηνή» παρουσιάστηκε το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου, σε δύο παραστάσεις, στις 11π.μ. και 12μ.μ.

Οι θεατές, μικροί και μεγάλοι, εφαρμόζοντας τις υγειονομικές αρχές και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα, απόλαυσαν τη δουλειά των υπεύθυνων εκπαιδευτικών: Πολοπετράκη Γεωργία, Περπιράκη Νίκου, Μπενάκη Ανδρέα, καθώς και τη συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών: Ανδρονικίδου Κατερίνας, Γεωργουλάκη Ελευθερίου, Δανδουλάκη Κωνσταντίνας, Ζιάνα Δήμητρας, Καπαρού Θεοπίστης, Καρακώστα Λουκά, Κωνσταντινίδη Μιχαέλας, Σιταρένιας Χλόης.

 

Ύστερα από δύο χρόνια πιστής τήρησης των εγκυκλίων, για την εφαρμογή των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, η Δημόσια Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου άνοιξε και πάλι την αγκαλιά της στους Ρεθυμνιώτες και στις Ρεθυμνιώτισσες κι ελπίζει αυτό να το κάνει πιο συχνά στο εξής, για να δώσει ακόμα περισσότερα σε όλες και σε όλους από τον πλούτο των γνώσεών της. Αυτός ο πλούτος, είναι γνωστό, ότι αξίζει, μόνο όταν μπορεί να τον μοιράζεται με όλες και όλους, που την επισκέπτονται από αγάπη και θέληση για μάθηση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς