Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Ικανοποίηση του αιτήματος για εξετάσεις υποψηφίων για Ειδικά Μαθήματα

Παρέμβαση είχε πραγματοποιήσει ο Β. Κεγκέργλου

Στις 7/6/2021, ο Γραμματέας της  Κ.Ο.  Κίνημα Αλλαγής και  Βουλευτής Ηρακλείου,  κ. Β. Κεγκέρογλου κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με την οποία ζητούσε την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος γονέων και μαθητών για διεξαγωγή των εξετάσεων στα Ειδικά Μαθήματα εντός της γεωγραφικής Περιφέρειας της Κρήτης.

Σύμφωνα με τον κ.Κεγκέρογλου:

Ενόψει της συζήτησης στη Βουλή, ενημερωθήκαμε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ότι θα ικανοποιηθεί το δίκαιο αυτό  αίτημα και με απόφαση της Υπουργού Παιδείας θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις για τα Ειδικά Μαθήματα στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο.

Επισημαίνουμε ότι και κατά το σχολικό έτος 2019-2020, ύστερα πάλι από Κοινοβουλευτική μας παρέμβαση, διεξήχθησαν οι εξετάσεις στα Ειδικά Μαθήματα στην Κρήτη, χωρίς να υποχρεωθούν  γονείς και μαθητές να μετακινηθούν εκτός Κρήτης.

Ευελπιστούμε ότι επιτέλους θα γίνει αντιληπτό ότι η Περιφέρεια της Κρήτης δικαιούται να έχει εξεταστικό κέντρο για τα Ειδικά Μαθήματα σε μόνιμη βάση, χωρίς να απαιτείται η Κοινοβουλευτική μας παρέμβαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς