Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Ιδρύθηκε η… Φιλική Εταιρεία Καλλιτεχνών!

Η ομάδα πάντα θα κερδίζει και οι παρέες πάντα θα κάνουν τη διαφορά! Η ‘’ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ’’ είναι μια προσπάθεια καλλιτεχνών από όλους τους χώρους, για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να φωνάξουμε ΜΑΖΙ, για να ακουστούμε πιο δυνατά! Σας προσκαλούμε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook και να τη διαδώσετε!

Η ‘’ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ’’ είναι το όχημα που ξεκινάμε με θετική ενέργεια για να φτάσουμε στις καρδιές του κόσμου.

Λειτουργούμε σε συλλογικό επίπεδο και αναζητάμε ανθρώπους από κάθε χώρο των ΜΜΕ, από ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, που έχουν τη διάθεση να στηρίξουν την προσπάθεια μας και να παρουσιάσουν στον κόσμο τις δράσεις και τις εκδηλώσεις μας. 

Αναζητάμε δημοτικά αλλά και ιδιωτικά ραδιόφωνα από όλη την χώρα, καφέ και μπαράκια που αγαπούν την ελληνική μουσική σκηνή και γενικότερα την τέχνη, να εντάξουν τα τραγούδια μας και όλες τις δημουργίες μας ( εικαστικά, ποίηση κτλ ), προκειμένου αυτά να φτάσουν και να εκτιμηθούν από τον μόνο αρμόδιο και αμερόληπτο κριτή που είναι το πλατύ κοινό. Σε αυτή μας την προσπάθεια σας θέλουμε όλους κοντά μας, συνοδοιπόρους και φίλους!

 

Με εκτίμηση

 

Αντώνης Βάμβουκας – πρόεδρος, συντονιστής της Φιλικής Εταιρίας Καλλιτεχνών.

Τηλέφωνο – 6974453240

Μετά από σύντομο διάστημα θα ξεκινήσουμε κοινές συναυλίες σε μουσικές σκηνές καθώς και συνεργασίες σε δισκογραφικό επίπεδο. – Σε αυτή μας την προσπάθεια σας θέλουμε όλους κοντά μας, συνοδοιπόρους και φίλους στην κοινή μας πορεία για ένα καλύτερο ελληνικό τραγούδι.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Ανησυχεί η εκπαιδευτική κοινότητα για τα μέτρα κατά του κορονοϊού

Πραγματοποιήθηκαν οι δυο τηλεδιασκέψεις μεταξύ του ΙΣΡ και των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με …

Ρέθυμνο – Τα φάρμακα στα οποία υπάρχουν ελλείψεις

«Γολγοθάς» για τους ασθενείς – Σε ποια φάρμακα υπάρχουν ελλείψεις; Σε κίνδυνο οι φαρμακευτικές αγωγές …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize