Ρέθυμνο – Η πρώτη διαδικτυακή γευσιγνωσία με επιλεγμένες ετικέτες από 23 οινοποιεία, μέλη του Wines of Crete

Στο επίκεντρο ο Κρητικός αμπελώνας με 23 οινοποιεία να «συνομιλούν» στην διαδικτυακή γευσιγνωσία

Η πρώτη διαδικτυακή γευσιγνωσία με επιλεγμένες ετικέτες από 23 οινοποιεία, μέλη του Wines of Crete – Δικτύου Οινοποιών Κρήτης, καθώς και συζήτηση για τον Κρητικό Αμπελώνα, πραγματοποιήθηκε με συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

Κατά την διάρκεια της διαδικτυακής γευσιγνωσίας παρουσιάστηκαν τα κρασιά και οι οινοποιοί που συμμετείχαν. Παράλληλα, υπήρξαν παρεμβάσεις από ειδικούς στο χώρο του κρασιού, ενώ όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΟΝΗ Νίκος Δουλουφάκης, «…συνεχίζουμε να προωθούμε το κρητικό κρασί, σε οποιαδήποτε συνθήκη ζούμε. Βρεθήκαμε με φίλους και συνεργάτες, έστω και διαδικτυακά, τουλάχιστον μέχρι να το επιτρέψουν ξανά οι συνθήκες. Δοκιμάσαμε κρασιά της εσοδείας του 2020, συζητήσαμε για τον Κρητικό Αμπελώνα».

Το Wines of Crete, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάδειξης του Κρητικού Αμπελώνα, συνεχίζει τις δράσεις του, στηρίζοντας την οινοποιία και αμπελουργία της Κρήτης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε ζωντανή κάλυψη στα social media του #WinesofCrete ενώ η εκδήλωση έχει αναρτηθεί στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=296yUN7FBdk&t=26s

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς