Ρέθυμνο – Η Μαρία Λιονή συγχαίρει όλους τους μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Με αφορμή την ανακοίνωση των ονομάτων των επιτυχόντων στα Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης της χώρας σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή,  έκανε σήμερα  την ακόλουθη δήλωση:

 

« Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του Ρεθύμνου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, ως επιστέγασμα μιας μακροχρόνιας προσπάθειας, κατά την οποία χρειάστηκε να επιδείξουν αφοσίωση, επιμονή και υπομονή προκειμένου να επιτύχουν το στόχο τους. Ένα νέο κεφάλαιο δημιουργίας και προόδου ανοίγεται για τους νέους αυτούς, που προσβλέπουν στο να αποκομίσουν επιπλέον γνώσεις και εμπειρίες, ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις στο μέλλον την ένταξή τους στην αγορά εργασίας της χώρας μας ή και του εξωτερικού.

Οι μαθητές  ωστόσο που τη  φετινή χρονιά δεν διεκδίκησαν με επιτυχία  την  εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ δεν πρέπει να απογοητεύονται, αλλά αντίθετα να οπλίζονται με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη, ώστε να συνεχίσουν  την προσπάθειά τους γιατί μόνο μια μάχη χάθηκε και όχι ο πόλεμος. Τέλος, θα ήθελα να καλωσορίσω στον τόπο μας τους νέους φοιτητές που επέλεξαν τις σχολές του Πανεπιστημίου Κρήτης, που εδρεύουν στο Ρέθυμνο και να τους ευχηθώ καλές σπουδές και καλή διαμονή ».

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – “Είναι, σε τούτη τη δύσκολη εποχή, κάτι χειρότερο – Είναι ανήθικο”

Εκ πρώτης όψεως, γιατί αναμένεται το σχετικό ΦΕΚ, -παρόλο που δεν προσδοκώ ουδεμία, ανύπαρκτη έτσι …

Ρέθυμνο – Λίγα δευτερόλεπτα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη γέμισαν κόσμο οι δρόμοι με καταστήματα εστίασης και διασκέδασης

Γκρίνια και διαμαρτυρίες για το ωράριο των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης Λίγα δευτερόλεπτα μετά τα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize