Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Η Κρήτη μπορεί να περιμένει πολλά από την συνεργασία του ΟΑΚ με την Ακαδημαϊκή κοινότητα

Τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, επισκέφθηκε την Πέμπτη 24/09/2020, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Στην διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Πρύτανη του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος, κ. Γεώργιο Κοντάκη και τους συνεργάτες του, ο κ. Παπαδογιάννης αναλύθηκαν διεξοδικά οι τρόποι ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ Ο.Α.Κ. και Πανεπιστημίου Κρήτης, με στόχο την επίτευξη μιας σειράς Αναπτυξιακών δράσεων, το επόμενο χρονικό διάστημα, τις οποίες έχει ιδιαίτερη ανάγκη το νησί.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη οι Αντιπρυτάνεις Οικονομικών και Υποδομών, Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Σπανουδάκης, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Δια Βίου Μάθησης, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Καθηγητής κ. Γεώργιος Κοσιώρης, Έρευνας και Ανάπτυξης, Καθηγητής κ. Μιχαήλ Παυλίδης, ο
Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων κ. Εμμανουήλ Κακλαμάνος καθώς και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης κ. Αθηνά Μπαραδάκη. Από πλευράς Ο.Α.Κ. έδωσαν το παρών, το Εκτελεστικό μέλος κ. Θοδωρής Νίνος, και ο Διευθυντής Διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων κ. Ευάγγελος Μαμαγκάκης.

«Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας, είχαμε θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα, το ζήτημα της παραγωγικής διασύνδεσης του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, με τα Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά ιδρύματα του νησιού. Το προηγούμενο διάστημα, βάλαμε τις βάσεις μιας ουσιαστικής συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και στη σημερινή συνάντηση με τις πρυτανικές αρχές, έγινε το επόμενο «βήμα». Η γνώση που παράγεται στην Κρήτη, αποτελεί για εμάς, σημαντικό πυλώνα Ανάπτυξης και σύντομα, τα πρώτα απτά αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας, θα μας κάνουν όλους υπερήφανους. Ως Ο.Α.Κ. στηρίζουμε και αναμένουμε πολλά από αυτές τις συμπράξεις», ανέφερε μετά το πέρας της συνάντησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Έφυγε ο Γιώργης Κλάδος – Ο Μυλοπόταμος και το Γαράζο πενθεί για τον “Χαϊνογιώργη”

Για το τελευταίο μεγάλο ταξίδι ξεκίνησε ο Γιώργης Κλάδος πατέρας του εξαιρετικού συναδέλφου και αρχισυντάκτη …

Ρέθυμνο – Eνίσχυση και εκσυγχρονισμός των λιμανιών του νομού

Σύσκεψη στην Περιφέρεια Ρεθύμνου μαζί με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, τη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize