Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Η Αγία Γαλήνη στηρίζει τους «ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ»

Αγία Γαλήνη… Ένας τόπος μια ιστορία.

Μπορεί ο Δαίδαλος & ο Ίκαρος να επέλεξαν την Αγία Γαλήνη για να αποδράσουν από την Κρήτη, όμως οι ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ θα βρεθούν εκεί μετά από πρόσκληση των τοπικών φορέων για να δράσουν, ενημερώνοντας τους κατοίκους για την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας & της δωρεάς μυελού των οστών.

Στην Αγία Γαλήνη του Δήμου Αγίου Βασιλείου βρέθηκαν μέλη του Σ.Ε.Α Ρεθύμνου ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ, χθες το βράδυ για να ενημερώσουν τους κατοίκους σε θέματα της εθελοντικής αιμοδοσίας & της δωρεάς του μυαλού των οστών.

Θετική η ανταπόκριση των κατοίκων & ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το Σάββατο 30 Νοεμβρίου όπου θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία.

Μετά την ομιλία ακολούθησε κέρασμα από τα μέλη του συλλόγου και το τοπικό συμβούλιο σε παραδοσιακό καφενείο του χωριού, όπου οι Δότες Ζωής άφησαν το αποτύπωμα τους με μια μαντινάδα στο τοίχο ως είθισται από τους πελάτες.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Μπάνερ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία υπέρ καταδικαστικής απόφασης στην δίκη των ναζί της Χρυσής Αυγής

Μπάνερ τοποθετήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ρεθύμνου υπέρ καταδικαστικής απόφασης στην δίκη των ναζί …

Ρέθυμνο – Το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας αξιοποίησε τους μήνες αδράνειας

Το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας, τους τελευταίους μήνες είχε αναστείλει την λειτουργία του λόγω των έκτακτων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize