Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Γιατί δεν λειτουργούν ακόμα οι στάσεις τηλεματικής ενημέρωσης;

Αγαπητό CreteDoc,

οι φωνές χιλιάδων φοιτητών, επισκεπτών και μόνιμων κατοίκων του Ρεθύμνου εισακούστηκαν με αποτέλεσμα το Ρέθυμνο να γίνει η τρίτη πόλη της Κρήτης που αποκτά συστήματα τηλεματικής στις αστικές του συγκοινωνίες διευκολύνοντας τόσο κόσμο στις καθημερινές του μετακινήσεις.

Ωστόσο, περίπου 11 μήνες (!) μετά την τοποθέτηση των ηλεκτρονικών πινακίδων , η τηλεματική στο Ρέθυμνο παραμένει ”στο σκοτάδι”. Αξίζει να σημειωθεί ότι απο τότε που τοποθετήθηκαν αυτά τα συστήματα δεν λειτούργησαν ούτε για μία ημέρα.

Ποιος είναι αρμόδιος να εξηγήσει στους Ρεθεμνιώτες τι συμβαίνει επιτέλους με την τηλεματική;Πότε θα λειτουργήσει αυτό το πρωτοποριακό σύστημα και στην πόλη μας;

Ποιος ευθύνεται για αυτή την καθυστέρηση (Δήμος ή ΚΤΕΛ) που εξελίσσεται σε φιάσκο;

ΥΓ: Καλό θα ήταν να κινητοποιηθούν σύντομα οι υπεύθυνοι θέτοντας σε λειτουργία το σύστημα της τηλεματικής πριν τα μηχανήματα αυτά, που βρίσκονται διασκορπισμένα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, υποστούν φθορές απο τους κάθε λογής βάνδαλους που κυκλοφορούν ανάμεσά μας καταστρέφοντας τη δημόσια περιουσία.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Πολυάριθμες θέσεις εργασίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ έως και 2 χρόνια στον ΟΚΑΝΑ

13 ανακοινώσεις-προκηρύξεις πρόσληψης προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου [έως και 2 έτη], …

Ρέθυμνο – Ένα έργο τέχνης από… χάπια και αφιερωμένο στη δημόσια υγεία

Nikos Varakis  Έργα Ελένης Ιωαννίδου με ληγμένα χάπια χάπια & κάψουλες. Ενημερώστε, κοινοποιήστε, σώστε ζωές! …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize