Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Γιάννης Ταταράκης – Το ιλιγγιώδες ποσοστό, το διακύβευμα και ο σχεδιασμός για τη νέα θητεία στον δήμο Αγίου Βασιλείου

Με ποσοστό που είναι και πανελλαδικό ρεκόρ, φτάνοντας στο 91,22% των ψήφων, στον δήμο Αγίου Βασιλείου, ανανέωσε τη θητεία του ο δήμαρχος της περιοχής, Γιάννης Ταταράκης.

Ως συμβόλαιο συνέπειας χαρακτήρισε το ποσοστό αυτό, ευχαριστώντας τους δημότες, υποσχόμενος την ολοκλήρωση των δικτύων βιολογικών καθαρισμών, σημαντικών δρόμων και την περαιτέρω διασύνδεση πρωτογενή τομέα και τουρισμού.

Με ποσοστό που ξεπέρασε το ιλιγγιώδες 91%, ο Γιάννης Ταταράκης επανεξελέγη δήμαρχος Αγίου Βασιλείου με το υψηλότερο ποσοστό πανελλαδικά σε δήμους με δύο και άνω υποψηφίους.

Η ευρεία στήριξη που εξασφάλισε, από τέσσερα κόμματα, από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και ΑΝΕΛ δεν άφηνε περιθώρια στον ανθυποψήφιό του της Λαϊκής Συσπείρωσης, Θανάση Χαριτάκι.

Ως συμβόλαιο συνέπειας να εξακολουθούμε να υπηρετούμε όλους τους δημότες χωρίς διαχωρισμούς, με ήθος, με διαφάνεια, με δικαιοσύνη και αποφασιστικότητα, χαρακτήρισε ο Γιάννης Ταταράκης το ποσοστό αυτό.

Σε πρώτο πλάνο για τη νέα θητεία, είναι να αναπτυχθούν σε όλους τους οικισμούς του δήμου Αγίου Βασιλείου, βιολογικοί καθαρισμοί για την διασφάλιση ενός καθαρού περιβάλλοντος από τη θάλασσα μέχρι τα βουνά.

Παράλληλα, θα συνεχιστούν οι προσπάθειες διασύνδεσης του πρωτογενή τομέα παραγωγής με τον τουρισμό, όπως και η πρόοδος των εργασιών τόσο στον ΝΟΑΚ, γνωστό ως Αγιοβασιλειώτικο δρόμο, την παρακαμπτήριο του Πλακιά και τη σύνδεση αυτών των δρόμων με τις πολυάριθμες παραλίες της νότιας Κρήτης.

cretedoc.gr

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Συνεχίζονται οι ψεκασμοί κατά των κουνουπιών – Το πρόγραμμα

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι οι …

Βαγγέλης Γιακουμάκης – Ολοκληρώνεται το δικαστήριο χωρίς να παραστεί και να απολογηθεί κανένας από τους κατηγορούμενους

Προς το τέλος της οδεύει η πολύκροτη δίκη Γιακουμάκη. Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενοι είναι εννέα Kρητικοί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize