Ρέθυμνο – Για 4.000.000 ευρώ πωλήθηκε το εργαστήριο του HiPER στο ΕΛΜΕΠΑ

Βαθειά οικονομική ανάσα πήρε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ρεθύμνου μετά την πώληση του ακίνητου που στέγαζε το ερευνητικό εργαστήριο για το πρόγραμμα HiPER του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στην περιοχή Τρία Μοναστήρια της πόλης.

Η μεταβίβαση από τον Α.Σ.Ρ. στο ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. έγινε αντί 4.000.000 ευρώ και ολοκληρώθηκε μετά από επίπονες και δύσκολες διαδικασίες πολλών ετών . «Τα καταφέραμε με πολύ κόπο, πόνο και αγώνα» εκμυστηρεύτηκε ο Πρόεδρος του συνεταιρισμού κ. Γιάννης Γλετζάκης, ο οποίος παρέλαβε πριν μερικά χρόνια να διοικήσει ένα φορέα κυριολεκτικά στο «χείλος της οικονομικής καταστροφής».

Τα χρήματα από την πώληση του κτιρίου ήδη πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων από οφειλές του συνεταιρισμού, μεταξύ των οποίων ένα μεγάλο μέρος διατέθηκε στους εργαζόμενους.

«Πήραμε βαθειά ανάσα ανακούφισης» είπε ο Πρόεδρος, μόλις έβαλε την υπογραφή του και είναι βέβαιο πως τώρα έχει ακόμα περισσότερο κουράγιο για να συνεχίσει την εξυγίανση του συνεταιριστικού φορέα, που τόσα έχει προσφέρει στους αγροτοκτηνοτρόφους του Ρεθύμνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς