Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Για 1η φορά στα 40 χρόνια ύπαρξης του ΣΚΟΡ φιλοξένησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων και εφήβων

Έφηβοι και νεάνιδες από ολόκληρη την Ελλάδα βρέθηκαν στο Ρέθυμνο με αφορμή το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκακιού.

Η διοργάνωση για πρώτη φορά από τον σκακιστικό όμιλο Ρεθύμνου, αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στον φιλόξενο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Αχίλλειον, με τους νεαρούς σκακιστές να προσηλώνονται και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, αφού μια καλή συμμετοχή, μπορεί να τούς δώσει ακόμα και το εισιτήριο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην σχολή της επιλογής τους!

Είναι η πρώτη φορά στα 40 χρόνια ύπαρξης του σκακιστικού ομίλου Ρεθύμνου, που ανέλαβε τη διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος σκακιού εφήβων και νεανίδων. η σκακιστική παράδοση στο νησί ολοένα και ανεβαίνει ψηλότερα σε ένα ιδιαίτερο και στο σύνολό του πνευματικό άθλημα που δεν έχει να κάνει καθόλου με την… τύχη!

Απόλυτη ησυχία και προσήλωση από τους μικρούς και μεγαλύτερους σκακιστές, αφού πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση υπό την αιγίδα της πανελλήνιας ομοσπονδίας σκακιού και μάλιστα οι κορυφαίοι θα λάβουν εξτρά μοριοδότηση για την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο.

Τα κρητικόπουλα που ασχολούνται με το σκάκι έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με σημαντικούς σκακιστές από όλη την Ελλάδα, αποκομίζοντας εμπειρία στο είδος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγαλύτερος έφηβος σκακιστής όλων των εποχών στην Κρήτη, ο Νικόλας Θεοδώρου, “ανδρώθηκε” στο σκάκι μέσα από τον σκακιστικό όμιλο Ρεθύμνου, όπως ανέφερε ο Κώστας Τσαρουχάς, προπονητής του ΣΚΟΡ

Αυτό που ζητά ο σκακιστικός όμιλος Ρεθύμνου είναι ένας χώρος ειδικά για τον όμιλο σε εύκολα προσβάσιμο σημείο για τις μικρές ηλικίες, αλλά και για να επανέλθουν τα τμήματα ενηλίκων, όπως σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΚΟΡ, Γιώργος Πελαντάκης.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Εγγραφές σε κενές θέσεις ειδικοτήτων του ΔΙΕΚ Ρεθύμνου

Μετά την ολοκλήρωση της Α’ φάσης εγγραφών, προέκυψε περιορισμένος αριθμός κενών θέσεων στις παρακάτω ειδικότητες …

Ρέθυμνο – Φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας – Στο νοσοκομείο ένας άνδρας

Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία Υπό έλεγχο η φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Ρέθυμνο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize