Ρέθυμνο – Εθιμοτυπική επίσκεψη του ΥΠΕΣ Τάκη Θεοδωρικάκου

Θα βρεθεί σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο

Επίσημη επίσκεψη στα Χανιά πραγματοποιεί από σήμερα στην Κρήτη ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος θα συναντηθεί με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στα Χανιά, ο κ. Θεοδωρικάκος θα βρεθεί σήμερα, Σάββατο και θα συναντηθεί στο Δημαρχείο Χανίων, με Δημάρχους του νομού και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης ώστε να ακούσει τα τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει συνολικά η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:30 το πρωί στο Δημαρχείο Χανίων, παρουσία και εκπροσώπησης από την ΠΕΔ Κρήτης, ενώ αργότερα ο Υπουργός θα μεταβεί και στο Ρέθυμνο.

Τη Δευτέρα ο κ. Θεοδωρικάκος θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, απ’ όπου θα παρουσιάσει το χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης», παρουσία φορέων και αιρετών.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Ματαίωση της συναυλίας αλληλεγγύης για τη στήριξη των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων

Σεβόμενοι το πολύτιμο δώρο του Θεού στον άνθρωπο που είναι η υγεία και υπακούοντας στα …

Ρέθυμνο – Οι σύγχρονοι “Δεκαπεντάρηδες” ή “Καλυβιώτες” της Παναγιάς Χαρακιανής – Παραμένουν σε καλύβες τον Δεκαπενταύγουστο

Ένα χριστιανικό έθιμο που χάνεται στα βάθη των αιώνων συντελείται στην Παναγιά την Χαρακιανή. Οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize