Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Εθιμοτυπική επίσκεψη αντιπροσωπείας της Τοπικής Κοινότητας Κραννώνος, του Δήμου Κιλελέρ, στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης

Εθιμοτυπική επίσκεψη αντιπροσωπείας της Τοπικής Κοινότητας Κραννώνος, 

του Δήμου Κιλελέρ, της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης , στο Ρέθυμνο

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, αντιπροσωπεία της Τοπικής Κοινότητας Κραννώνος,  του Δήμου Κιλελέρ,  της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κραννώνος  και Εκπρόσωπο του Δήμου Κιλελέρ, κο Κωνσταντίνο Τσιαγκλάνη παρουσία και του Αναπληρωτή Καθηγητή Κλασικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, κου Δημητρίου Μποσνάκη.

 

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των αρχαιολογικών ανασκαφών που υλοποιεί το Πανεπιστήμιο Κρήτης  στην περιοχή της  Αρχαίας Κραννώνας, του Δήμου Κιλελέρ, υπό τη Διεύθυνση του Αναπληρωτή Καθηγητή Κλασικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, κου Δημητρίου  Μποσνάκη. Ο Δήμος Κιλελέρ είναι ο μεγάλος χορηγός της  αρχαιολογικής  ανασκαφής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

 

Ο Αντιπρύτανης  Προσωπικού και Φοιτητικής Μέριμνας  του Πανεπιστημίου Κρήτης, Αναπληρωτής Καθηγητής Κωνσταντίνος Σπανουδάκης, στη διάρκεια της επίσκεψης,  ευχαρίστησε τον Προέδρο της Τοπικής Κοινότητας Κραννώνος και Εκπρόσωπο του

Δήμου Κιλελέρ,  κο Κωνσταντίνο Τσιαγκλάνη για την γενναιόδωρη και εγκάρδια φιλοξενία που παρέχει η Τοπική Κοινότητα  και ο Δήμος στην ανασκαφική αποστολή του Ιδρύματος.

Τις ευχαριστίες του  για την συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης  εξέφρασε αντίστοιχα  και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κραννώνος και Εκπρόσωπος του Δήμου Κιλελέρ, κύριος Κωνσταντίνος Τσιαγκλάνης .

 

Στο τέλος της επίσκεψης αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Εγγραφές σε κενές θέσεις ειδικοτήτων του ΔΙΕΚ Ρεθύμνου

Μετά την ολοκλήρωση της Α’ φάσης εγγραφών, προέκυψε περιορισμένος αριθμός κενών θέσεων στις παρακάτω ειδικότητες …

Ρέθυμνο – Φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας – Στο νοσοκομείο ένας άνδρας

Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία Υπό έλεγχο η φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Ρέθυμνο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize