Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Εθελοντισμός και δωρεές από εσωτερικό και εξωτερικό για το νοσοκομείο

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την  Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα,  ανάμεσα στα  μέλη του Δ/Σ του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου ΣΥΝΠΟΛΙΣ, και του διοικητή του Νοσοκομείου Ρεθύμνου κου Λευτέρη Μαρκάκη, και του προϊσταμένου του Τμήματος Βιοϊατρικής Τεχνολογίας κου Ζαχαρία Σκεπετζή.

Σκοπός της συνάντησης, ήταν η ενημέρωση, για θέματα που άπτονται της λειτουργίας του μοναδικού νοσηλευτικού ιδρύματος του Ρεθύμνου, και τους τρόπους που μπορεί ο ΣΥΝΠΟΛΙΣ, να συμβάλει στην προσπάθεια εθελοντικής στήριξης και προσφοράς στο νοσοκομείο. 

Ειδικότερα, έγινε εκτενής αναφορά, στην πρωτοβουλία του ΣΥΝΠΟΛΙΣ, για την προμήθεια νοσοκομειακού εξοπλισμού (ιατρικού και ξενοδοχειακού), μέσω δωρητών απο το εξωτερικό, προς το νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Τέλος, συμφωνήθηκε, η στενή συνεργασία και επικοινωνία μεταξύ διοίκησης του νοσοκομείου Ρεθύμνου και Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου ΣΥΝΠΟΛΙΣ, με εθελοντικές  δράσεις και παρεμβάσεις,με σκοπό την επιστήριξη του προσφερόμενου έργου του Ιδρύματος.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Πήγε στην τράπεζα για συνάλλαγμα… κι έφυγε με χειροπέδες!

Με πλαστά δολάρια στην τσέπη επισκέφθηκε τραπεζικό κατάστημα στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου μία 42χρονη Ρεθεμνιώτισσα, πριν …

Ρέθυμνο και Χανιά – Γερμανοί γυρίζουν ντοκιμαντέρ για τα μνημειακά ελαιόδεντρα

Τα Μνημειακά Ελαιόδεντρα της Κρήτης βρέθηκαν στο επίκεντρο γυρισμάτων ντοκιμαντέρ γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού, στο πλαίσιο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize