Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Έργο επισκευής- συντήρησης του Λιμενικού Σταθμού Αγίας Γαλήνης προϋπολογισμού 100.000 ευρώ

Έλαβε την οριστική έγκριση το έργο επισκευής- συντήρησης του Λιμενικού Σταθμού Αγίας Γαλήνης από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα αίτημα χρηματοδότησης του Δήμου Αγίου Βασιλείου το οποίο είχε υποβάλει ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Ναυτιλίας στις 19 Σεπτεμβρίου όπου είχε την ευκαιρία μεταξύ άλλων να παρουσιάσει αναλυτικά την σημασία του συγκεκριμένου έργου και τις ανάγκες που θα εξυπηρετεί.

Ο Δήμαρχος εκφράζοντας την ικανοποίηση του δήλωσε σχετικά:

«Είχαμε συζητήσει με το Υπουργό σειρά θεμάτων που αφορούν τον Δήμο μας με τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στον Νομό Ρεθύμνου άρα και πολύ μεγάλες ανάγκες στα λιμάνια και τα αλιευτικά καταφύγια. Παράλληλα υποβάλαμε μια  άρτια τεχνική μελέτη που αφορούσε τον Λιμενικό Σταθμό της Αγίας Γαλήνης την οποία και έθεσα υπόψη του κ. Πλακιωτάκη με αρχικό προϋπολογισμό 140.000 ευρώ. Τελικά εγκρίθηκαν 100.000 ευρώ και το επόμενο διάστημα θα υπογράψουμε προγραμματική σύμβαση με το Υπουργείο  προκειμένου η τεχνική μας υπηρεσία να προχωρήσει στην δημοπράτηση και στην εκτέλεση του έργου.

Ευχαριστώ τον Υπουργό κ. Πλακιωτάκη για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μας αλλά και τον Υφυπουργό Μεταφορών και Βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη για την συνδρομή του.»

 

https://www.cretedoc.org/ikanopoiisi-kefalogianni-gia-tin-egkrisi-ergon-veltiosis-ton-limenikon-ypodomon-se-rethymno-kai-agia-galini/

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Ασφαλτοστρώνεται ο δρόμος Πανεπιστημιούπολη – Γυμνάσιο-Λύκειο Ατσιποπούλου με 260.000,00 €

Τη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΓΑΛΛΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» …

Ρέθυμνο – Ασφαλτοστρώθηκε δρόμος Βάτος – Κισσού Κάμπος στον δήμο Αγίου Βασιλείου μειώνοντας την απόσταση κατά 2 χιλιόμετρα

Ολοκληρώθηκε ένα έργο που αλλάζει τον οδικό χάρτη περιοχής του Δ. Αγίου Βασιλείου Ολοκληρώθηκαν οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize