Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε κεντρικούς οδούς

Σε ποιες οδούς θα πραγματοποιηθούν τα έργα

Ξεκινούν τα έργα ασφαλτόστρωσης σε κεντρικούς οδούς της πόλης του Ρεθύμνου μετά και την σημερινή (21/9/2020) υπογραφή της σχετικής σύμβασης του έργου «Βελτίωση βατότητας – ασφαλτοστρώσεις οδών 2020», από τον Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργο Χ. Μαρινάκη και τον ανάδοχο εργολάβο.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, το έργο έχει αρχικό προϋπολογισμό 281.841,77 € και χρηματοδοτείται από πόρους του Δήμου. Σύμφωνα με τη σύμβαση, θα υλοποιηθούν επεμβάσεις σε δημοτικές οδούς που χρήζουν βελτίωσης ή συντήρησης, με ανακατασκευή του οδοστρώματος (τομές, φρεζάρισμα, αποξήλωση υφιστάμενου οδοστρώματος, επίστρωση με ασφαλτικό, προσαρμογή φρεατίων κλπ).

Προτεραιότητα δόθηκε στην αποκατάσταση οδοστρώματος κεντρικών οδικών αρτηριών και συγκεκριμένα στις οδούς: Μοάτσου, Κουντουριώτη και στις προεκτάσεις τους Ζυμβρακάκη, Παστέρ, Δημοκρατίας και Μικρασιατών. Διευκρινίζεται ότι, εάν κριθεί αναγκαίο, θα συμπεριληφθούν και άλλες οδοί κατά την εκτέλεση του έργου.

Σύμφωνα με τη συμβατική προθεσμία εκτέλεσης των έργων και εφόσον οι καιρικές και άλλες συνθήκες το επιτρέψουν, θα ολοκληρωθούν σε πέντε μήνες.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Πήγε στην τράπεζα για συνάλλαγμα… κι έφυγε με χειροπέδες!

Με πλαστά δολάρια στην τσέπη επισκέφθηκε τραπεζικό κατάστημα στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου μία 42χρονη Ρεθεμνιώτισσα, πριν …

Ρέθυμνο και Χανιά – Γερμανοί γυρίζουν ντοκιμαντέρ για τα μνημειακά ελαιόδεντρα

Τα Μνημειακά Ελαιόδεντρα της Κρήτης βρέθηκαν στο επίκεντρο γυρισμάτων ντοκιμαντέρ γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού, στο πλαίσιο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize