Ρέθυμνο – Έργα αποκατάστασης στο Ηγουμενείο στο Μετόχι του Αγίου Αντωνίου στο Βένι Αμαρίου

Προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας Κρήτης & Ι.Μ Ρεθύμνης για έργα αποκατάστασης στο Ηγουμενείο στο Μετόχι του Αγ. Αντωνίου στο Βένι Αμαρίου

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης κατά τη χτεσινή συνεδρίασή του ενέκρινε τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνου για τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης και υλοποίηση του έργου αποκατάστασης του Ηγουμενείου στο Μετόχι του Αγίου Αντωνίου στο Βένι, του Δήμου Αμαρίου .

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 150.000 Ευρώ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εργασίες αποκατάστασης της στέγης, του δαπέδου, της τοιχοποιίας, αντικατάσταση κουφωμάτων, επεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο, δημιουργία υποδομών για επισκέπτες κ.α.

 Σημειώνεται ότι το κτίριο του ηγουμενείου στο Μετόχι του Αγίου Αντωνίου αποτελεί ιστορικό μνημείο της περιοχής, που λόγω της θέσης και της ιστορίας του, αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες της περιοχής.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – “Είναι, σε τούτη τη δύσκολη εποχή, κάτι χειρότερο – Είναι ανήθικο”

Εκ πρώτης όψεως, γιατί αναμένεται το σχετικό ΦΕΚ, -παρόλο που δεν προσδοκώ ουδεμία, ανύπαρκτη έτσι …

Ρέθυμνο – Λίγα δευτερόλεπτα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη γέμισαν κόσμο οι δρόμοι με καταστήματα εστίασης και διασκέδασης

Γκρίνια και διαμαρτυρίες για το ωράριο των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης Λίγα δευτερόλεπτα μετά τα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize