Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Επιβολή προστίμου από το δήμο για τον σεβασμό του δημόσιου χώρου, της προσβασιμότητας και της καθαριότητας

Ο Δήμος Ρεθύμνου σχετικά με την δημοσίευση της CreteDoc για τα κλαδιά στην οδό Γερακάρη:

Σχετικά με το άρθρο της CreteDoc, για τα κλαδιά που εναπόθεσαν ιδιώτες στην οδό Γερακάρη, θα θέλαμε επισημάνουμε τα εξής: Όπως σωστά επισημάνατε, συμπολίτες που προέβησαν σε καθαρισμό των κήπων τους, άρχισαν να εναποθέτουν σταδιακά τα κλαδιά στην οδό Γερακάρη, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με την Υπηρεσία Καθαριότητας.

Από την π. Πέμπτη 14/11 μέχρι και τη Δευτέρα 18/11 και αφού ο επόπτης καθαριότητας διαπίστωσε τους σωρούς, η Υπηρεσία παρενέβη 3 φορές και απομάκρυνε τα κλαδιά. Κάθε φορά, μετά την αποκομιδή, επανατοποθετούνταν νέοι σωροί.

Παρά τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις που έχουμε απευθύνει προς τους δημότες, κάποιοι επιμένουν να κάνουν εργασίες ανακαίνισης, κλαδέματος κλπ χωρίς να μπαίνουν στον κόπο να ειδοποιούν την Υπηρεσία Καθαριότητας (28310 57940,40977).

Είναι κρίμα -αν όχι προσβλητικό- να προϋποτίθεται η επιβολή προστίμου για να συνειδητοποιήσουμε την ανάγκη σεβασμού του δημόσιου χώρου, της προσβασιμότητας και της καθαριότητας.

 

https://www.cretedoc.org/rethymno-apekleisan-pezodromio-me-kladia-sto-kentro-tis-polis/?fbclid=IwAR3O-SLjCDJ21301gV9NNsjjZcLjvm8t7QGKJ-jmI-5lOOErWBqjNSTdvZE

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Κοινωνικό φροντιστήριο στο 3ο Γυμνάσιο

Ξεκινά την 1η Οκτωβρίου η ενισχυτική διδασκαλία για μαθητές Α’ και Β’ λυκείου του δήμου …

Ρέθυμνο – Σημαντική ενημέρωση στους πλοιοκτήτες επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών

Το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, ενημερώνει στους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize