Ρέθυμνο – Επιτέλους αποκτά τη δική της στέγη η ενόργανη γυμναστική!

Έπεσε η πολυπόθητη υπογραφή από τον πρύτανη μετά από προσπάθειες ετών!

Ένα όραμα δεκαετιών επιτέλους μπαίνει στην τελική του ευθεία! Η ενόργανη γυμναστική επιτέλους θα αποκτήσει το “Σπίτι της Γυμναστικής” στο Ρέθυμνο, χάρις στο μεράκι και τον αγώνα επί σειρά ετών, των ανθρώπων που αγαπούν το απαιτητικό αυτό άθλημα.

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γιώργος Κοντάκης, έβαλε την πολυπόθητη υπογραφή κι έτσι θα ξεκινήσει η ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου που θα στεγάσει αποκλειστικά την ενόργανη γυμναστική για 20 χρόνια! Ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Κωνσταντίνος Σπανουδάκης συνεπικούρησε την πολύχρονη προσπάθεια, όπως και ο διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών του ιδρύματος Μανώλης Κακλαμάνος.

Όπως σημειώνει η έφορος και μέλος του ΔΣ ΟΚΑ Αρκάδι, Βάσω Παπαδογιαννάκη στο daynight.gr : “Υπογράφηκε σύμβαση μεταξύ του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Συλλόγου μας του ΟΚΑ Αρκάδι για την ανέγερση γυμναστηρίου μέσα στο χώρο του Πανεπιστημίου, δίπλα ακριβώς από το ήδη υπάρχον γυμναστήριο του Πανεπιστημίου. Σκοπός μας είναι να στεγαστεί το άθλημα της ενόργανης. Είναι ένα άθλημα με πολύ μεγάλη ζήτηση, με μεγάλο αριθμό αθλητών το οποίο δυστυχώς λειτουργεί υπό πολύ δύσκολες συνθήκες στο ήδη υπάρχον γυμναστήριο και δεν έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί σε όλα τα παιδιά που θέλουν να ξεκινήσουν ενόργανη γυμναστική. Τα έξοδα της ανέγερσης τα αναλαμβάνει ο Σύλλογός μας με δικούς μας οικονομικούς πόρους με χορηγίες που έχουμε ήδη και οποιεσδήποτε χορηγίες επίσης θα έχουμε στο μέλλον. Έχουμε ακόμα χορηγίες από ιδιώτες του Ρεθύμνου που προσφέρουν σε είδος, δηλαδή εργασία στο τεχνικό κομμάτι της ανέγερσης. Από μέλη του ΔΣ του ΟΚΑ Αρκάδι έχουμε τη διαβεβαίωση πως αν χρειαστεί θα στηρίξουν όλη αυτή την προσπάθεια και προσωπικά”.

Ο πρόεδρος της Motor Oil Βαρδής Βαρδινογιάννης, θα είναι αρωγός στην προσπάθεια, αφού συχνά πυκνά χρηματοδοτεί γενναιόδωρα δράσεις για τον αθλητισμό. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ιδιαίτερα το Ρέθυμνο, έχει μεγάλη ανάγκη την ανέγερση χώρων αθλητισμού, ως μια γόνιμη διέξοδο για τους νέους και όχι μόνο ανθρώπους. Μόνο χαρά και ελπίδα μας γεμίζουν οι νέες εξελίξεις και αναμένουμε να δούμε στην πράξη την αρωγή όλων για την ευόδωση του στόχου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς