Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Επιστολή διαμαρτυρίας απο αστυνομικούς μετά τις μηδενικές μεταθέσεις

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε η Ένωση Αστυνομικών Ρεθύμνου στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε η Ένωση Αστυνομικών Ρεθύμνου στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, μετά τις μηδενικές μεταθέσεις στα Αστυνομικά Τμήματα του νομού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Κύριοι, σε συνέχεια της υπαρίθμ 28/2022 από 20-9-2022 επιστολής μας, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμα μηδέν από μηδέν! Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώνουμε ότι τόσο η Πολιτική όσο και η Φυσική ηγεσία, μας θεωρεί αναλώσιμους και δεδομένους, ενώ δεν διστάζει να παραβλέψει προβληματισμούς και προτάσεις, γράφοντας μας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους!

  • Χορτάσαμε από λόγια !
  • Χορτάσαμε από SMS !
  • Ακόμα περιμένουμε την αναγνώριση του επαγγέλματος μας ως επικίνδυνο!
  • Ακόμα περιμένουμε την συμμόρφωση του Κράτους Δικαίου, στις αποφάσεις του ΣΤΕ, για επαναφορά των μισθών πείνας, σε μισθούς αξιοπρέπειας!

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι το φιλότιμο και η υπομονή των συναδέλφων μας, έχει εξαντληθεί. Σας ενημερώσαμε ως οφείλαμε, όπως και πολλές άλλες Ενώσεις, για τα προβλήματα – έλλειψης προσωπικού που ταλανίζουν τις περιοχές μας και ειδικά το Ρέθυμνο το οποίο εκπροσωπούμε. Θέματα του Νομού μας τα οποία, είναι γνωστό τοις πάσι, καθώς έχουν προβληθεί από τα ΜΜΕ, λόγω της σοβαρότητας τους, σε Πανελλήνιο αλλά και όχι μόνο επίπεδο. Παρόλα αυτά ενημερωθήκαμε ότι το συμβούλιο μεταθέσεων, διαπίστωσε, στρουθοκαμηλίζοντας, ότι δεν θα μετατεθεί ουδείς γιατί δεν υπάρχουν προβλήματα και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να ενισχυθεί ούτε η Δ/νση Αστ/μιας Ρεθύμνου.

Σας καλούμε λοιπόν να το εξηγήσετε εσείς στους συναδέλφους μας. Σας καλούμε να το εξηγήσετε εσείς στους Ρεθυμνιώτες πολίτες

Υ.Γ. Κύριοι συναγωνιστές. Αγαπητοί συνάδελφοι. Επειδή όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, σας καλούμε όλους μέσω της ΠΟΑΣΥ, σε κοινό αγώνα, με μεγαλύτερη ζέση να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα. Πρέπει και θα το λάβουν το μήνυμα!

Επίσης κύριοι της Πολιτικής και Φυσικής ηγεσίας, σε καμία περίπτωση, το επόμενο διάστημα, δεν θα θέλαμε να δούμε … «όλως τυχαίως» … , να προκηρύσσετε πρόσληψη Ειδικών Φρουρών ή οτιδήποτε αντίστοιχο, ώστε να λύσει «ως δια μαγείας» τα ως άνω προβλήματα! Πάγιο αίτημα μας : Ένας και μοναδικός τρόπος εισαγωγής στην ΕΛ.ΑΣ., αυτός των αξιοκρατικών Πανελληνίων! Ο Νοών Νοείτω»

Όλες οι Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο cretedoc.org

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.