Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Επίσκεψη του περιφερειακού συμβούλου Κώστα Δανδουλάκη στους πληγέντες δήμους

Με αφορμή  τις καταστροφές που προκλήθηκαν από την πρόσφατη θεομηνία σε περιοχές του νομού μας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας  Δανδουλάκης επισκέφθηκε τούς Δημάρχους , Ρεθύμνου κ. Γιώργο Μαρινάκη , Μυλοποτάμου κ.Δημήτρη Κόκκινο  και Αμαρίου κ. Παντελή Μουρτζανό.

Στις συναντήσεις αυτές συζητήθηκε η σημερινή κατάσταση , η έκταση των ζημιών , η καταγραφή και  η δήλωση τους όσο αφορά ιδιώτες και επιχειρήσεις  και  η αποζημίωση πληγέντων καθώς και η  αποκατάστασή των κοινοχρήστων υποδομών κυρίως στο οδικό και ιδιαίτερα στο αγροτοκτηνοτροφικό  δίκτυο των Προαναφερομένων Δήμων που έχουν υποστεί  σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή και είναι δύσκολη έως και αδύνατη η προσπελασιμότητά τους.

Υπάρχει προβληματισμός αντιμετώπισης επανάληψης παρόμοιων φαινομένων.

Τα συναρμόδια Υπουργεία σε συνεργασία με Περιφέρεια , Δήμους, Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες επιβάλλεται να προβούν στις ενδεδειγμένες ενέργειες για την αποκατάσταση των ζημιών και αποζημίωση των πληγέντων με όλο το ποσόν της ζημιάς και όχι σε μακροχρόνια αναμονή που δυστυχώς συνήθως συμβαίνει .

Η παράταξη μας ΄΄ Η ΚΡΗΤΗ  ΜΠΡΟΣΤΑ ΄΄ στηρίζει τους πληγέντες και θα συμβάλλει στη θετική εξέλιξη  της διαμορφωθείσας αυτής κατάστασης.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Νεκρός άνδρας 61 ετών στο σπίτι του στο Ρουσσοσπίτι – Βρισκόταν σε καραντίνα λόγω κορονοιού από την περασμένη Δευτέρα

Μια ιδιαίτερη υπόθεση θανάτου ενός άνδρα ηλικίας 61 ετών, ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές …

Ρέθυμνο – Μια ακόμη εισαγωγή στην κλινική κορονοϊού του νοσοκομείου – 9 οι ασθενείς που νοσηλεύονται συνολικά

Μια νέα εισαγωγή στην κλινική Covid του νοσοκομείου Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, ενώ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize