Ρέθυμνο – Επίσκεψη εκπαιδευομένων Β΄ Κύκλου του ΣΔΕ στο Εσπερινό ΕΠΑΛ και Εσπερινό Γενικό Λύκειο

Στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης των αποφοίτων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας για τις προοπτικές φοίτησης μετά την ολοκλήρωση των γυμνασιακών τους σπουδών, πραγματοποιήθηκαν δυο εκπαιδευτικές επισκέψεις στο Εσπερινό ΕΠΑΛ και το Γενικό Λύκειο Ρεθύμνου αντίστοιχα, με τη συνοδεία του Διευθυντή κ. Σπυριδάκη και του Συμβούλου Σταδιοδρομίας κ. Πετράκη.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022,  οι εκπαιδευόμενοι του Β΄ Κύκλου επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ρεθύμνου, όπου ενημερώθηκαν για του Τομείς και τις Ειδικότητες από το Διευθυντή κ. Δασκαλάκη, ενώ ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια του Λυκείου.

Επίσης, την Τρίτη  14 Ιουνίου 2022, οι εκπαιδευόμενοι του Β΄ Κύκλου επισκέφτηκαν το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ρεθύμνου, όπου η Διευθύντρια κα. Ηλιακάκη τους ενημέρωσε σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών και τις προοπτικές που προσφέρει η φοίτηση στη συγκεκριμένη δομή.

Ο Διευθυντής του ΣΔΕ Ρεθύμνου κ. Σπυριδάκης και ο Σύμβουλος Σταδιοδρομίας κ. Πετράκης, ευχαριστούν θερμά τους Διευθυντές των δυο σχολικών μονάδων, για τη φιλοξενία και την προθυμία να μας ενημερώσουν τους εκπαιδευόμενους.

Πληροφορίες για  εγγραφές για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ρεθύμνου στο 2831035519

Όλες οι Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο cretedoc.org

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς