Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Επιχορήγηση 150.000 ευρώ στον δήμο Αγίου Βασιλείου για αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες

Η συγκεκριμένη έγκριση χρηματοδότησης είναι αποτέλεσμα της συνάντησης του Δημάρχου Γιάννη Ταταράκη με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο Ρέθυμνο

Μια ακόμα επιχορήγηση έλαβε ο Δήμος Αγίου Βασιλείου από το Υπουργείο Εσωτερικών ύψους 150.000 ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες. Η συγκεκριμένη έγκριση χρηματοδότησης είναι αποτέλεσμα της συνάντησης του Δημάρχου Γιάννη Ταταράκη με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο Ρέθυμνο. Η μελέτη του έργου αφορά τσιμεντοστρώσεις σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου για αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

Ο Υπουργός  Εσωτερικών Στέλιος Πέτσα ενέκρινε την χρηματοδότηση ύψους 150.000 ευρώ προς τον Δήμο Αγίου Βασιλείου σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης και αφορά στην άμεση κάλυψη των δαπανών ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από θεομηνίες στην περιοχή.

Η συγκεκριμένη έγκριση χρηματοδότησης είναι αποτέλεσμα κοινής επίσκεψη του Δημάρχου Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη με τον Βουλευτή Ρεθύμνης Γιάννη Κεφαλογιάννη στον Αν Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης δήλωσε σχετικά:

«Ο Αν Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Δήμου Αγίου Βασιλείου για έκτακτη επιχορήγηση για την αντιμετώπιση των εκτεταμένων ζημιών, που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Ο Δήμος μας διαθέτει ένα δαιδαλώδες δίκτυο αγροτικών δρόμων που εκτείνεται από τα όρια με τον Νομό Χανίων έως τα όρια του Νομού  Ηρακλείου, δηλαδή ολόκληρο το νότιο Ρέθυμνο, και η συντήρηση του απαιτεί ολοκληρωμένες παρεμβάσεις με γενναίες χρηματοδοτήσεις. Έχουμε ξεκινήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την γρήγορη αποκατάσταση των μεγάλων ζημιών που έχουν εκδηλωθεί.

Ευχαριστώ θερμά τόσο τον κ Πέτσα ο οποίος από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκε το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τον φετινό χειμώνα καθώς και τον Βουλευτή Ρεθύμνης και πρώην Υφυπουργό Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη για την έμπρακτη στήριξη του στο αίτημα μας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς