Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Έπεσαν οι υπογραφές – 430.343 € για επισκευή και συντήρηση σχολείων του δήμου

Τη σύμβαση του έργου «Επισκευή, συντήρηση, λειτουργικές παρεμβάσεις στα σχολικά κτίρια του Δήμου Ρεθύμνης υπέγραψε  ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης με τον ανάδοχο του έργου, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων του Δ.Ρ κ. Άγγελου Μαλά . 

Το έργο  έχει Προϋπολογισμό  430.343 € και χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΣΑΤΑ Σχολείων

Σύμφωνα με την τεχνική μελέτη,  θα εκτελεστούν εργασίες επιδιόρθωσης τεχνικών προβλημάτων που έχουν προκύψει από φθορές ενώ περιλαμβάνονται και λειτουργικές προσθήκες, όπου υπάρχουν ελλείψεις.  Σε αυτές περιλαμβάνονται: Βάψιμο εσωτερικών ή εξωτερικών  χώρων,  υγρομονώσεις, αποκαταστάσεις ρωγμών και φθορών σε επιφάνειες λόγω διάβρωσης, κατασκευή προστατευτικού στηθαίου σε ταράτσες,  τοποθέτηση νέων οργάνων παιχνιδιού κατασκευή νέων τουαλετών και αποκατάσταση υφιστάμενων για ΑμεΑ, αντικατάσταση ξύλινων δαπέδων κ.α.

Επεμβάσεις επισκευής και συντήρησης θα γίνουν σε ευάριθμες σχολικές μονάδες (οι οποίες έχουν προδιαγραφεί στην υπογραφείσα σύμβαση), όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, στο αστικό κέντρο και περιφερειακά, με στόχο την  ενίσχυση της λειτουργικότητας τους και  την ασφάλεια της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς