Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Εορταστική αιμοδοσία για ένα μήνυμα ελπίδας και συμπαράστασης σε όσους το χρειάζονται

Τα Μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ρεθύμνης, «Δότες Ζωής» προσκαλούμε όλους τους Ρεθεμνιώτες συμπολίτες μας να συμμετάσχουν και φέτος στην εορταστική αιμοδοσία του Συλλόγου μας για την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη που θα γίνει στο Δημαρχιακό Μέγαρο, την Παρασκευή 14 Ιουνίου, από τις 09:00 έως τις 13:00.

Όλοι μαζί θα στείλουμε ένα μήνυμα ελπίδας και συμπαράστασης σε όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται την στήριξή μας, θυσιάζοντας με περίσσια αγάπη λίγο από τον χρόνο μας και λίγο από το αίμα μας.

Προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στην παγκόσμια αυτή ημέρα αγάπης κι ανθρωπιάς με όποιο τρόπο αυτοί επιλέξουν, είτε δίνοντας αίμα, είτε απλώς περνώντας για να ενημερωθούν για την εθελοντική αιμοδοσία.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας λίγο καλύτερο για όλους τους συνανθρώπους μας που δε χρειάζονται λόγια συμπαράστασης, μόνο λίγο από τον χρόνο μας και την αγάπη μας. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

 

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Νέος διοικητής στο 547 Α/ΜΤΠ

Εθιμοτυπική επίσκεψη του απερχόμενου & του νέου Διοικητή του 547 Α/ΜΤΠ στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης    …

Ρεθυμνο – Πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Τηλέμαχο Δημουλά

Η κλιμάκωση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών στην περιοχή και οι εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά. Η οικονομική κρίση, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *