Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Ενημερωτική συνάντηση για τον συντονισμό των δύο έργων στον οικισμό του Πρινέ

Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΡ σήμερα Πέμπτη 23 Ιανουαρίου ενημερωτική συνάντηση μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών, προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος συντονισμός των δράσεων και των εργασιών των δυο εργολαβιών, που αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα στον οικισμό του Πρινέ, του έργου ‘’ Αποχέτευση Οικισμού Πρινέ Δ.Ε. Νικ. Φωκά ‘’ της ΔΕΥΑΡ και του έργου ‘’Ανάπλαση Οικισμού Πρινέ Δ.Ε. Νικ. Φωκά’’ της Τεχνικής Υπηρεσίας για τη βελτιστοποίηση των χρόνων εκτέλεσης αλλά και του παραγόμενου αποτελέσματος.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Θεοδωράκης, ο Αντιπρόεδρος κ. Λίτινας, ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΡ κ. Παπαδάκης, οι επιβλέποντες του έργου της ΔΕΥΑΡ κ. Πριναράκης και κα Γιουκάκη, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακού Μετασχηματισμού κ. Γεωργαλής, η Πρόεδρος της Κοινότητας Πρινέ κ. Παλιεράκη Ιωάννα, καθώς επίσης και οι δυο ανάδοχοι.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί εκ μέρους της ΔΕΥΑΡ ενημερωτική συνάντηση με τους κατοίκους του οικισμού, προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά για το εκτελούμενο έργο της αποχέτευσης στον οικισμό τους. Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Σιωπηρή διαμαρτυρία των γιατρών – Κινδυνεύουν να κλείσουν τα κρεβάτια στη ΜΕΘ

Για την υποστελέχωση της κλινικής covid και αποκλεισμό της ΜΕΘ από την σύσταση νέων οργανικών …

Ρέθυμνο – Βρώμικο ταξί, οδηγός χωρίς μάσκα και με κλειστά τα πίσω παράθυρα!

Ενώ οι Ρεθεμνιώτες βάζουν τα δυνατά τους ώστε να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας από τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize